Lansare de carte – România rurală în noul capitalism: 1990-2020

29 ianuarie
Lansare de carte – România rurală în noul capitalism: 1990-2020

Vineri, 8 iulie, ora 17:00, în incinta hotelului ,,Poseidon”, în stațiunea Jupiter, a avut loc lansarea volumului ,,România rurală în noul capitalism: 1990-2020, coordonatori Iulian Stănescu și Flavius Mihalache. 

Iulian Stănescu este doctor în sociologie, cercetător ştiinţific III la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii al Academiei Române. Domeniile sale de interes includ politicile sociale, economia socială, sociologie politică. 

Flavius Mihalache este cercetător științific III în cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții (Academia Română). Interesele sale de cercetare sunt focusate pe analiza modului în care se transformă comunitățile rurale, din punct de vedere economic și social, sub influența reglementărilor europene. Experiența sa de cercetare în domeniul social este relevată prin cei 7 ani de implicare în diverse proiecte de cercetare derulate în cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română sau în cadrul Universității din București pe teme precum: calitatea vieții și politici sociale, economie socială, dezvoltare socială și incluziune socială. 

Vorbitorii evenimentului  au fost. dr. Iulian Stănescu, CS II, ICCV (coordonatorul volumului), acad. Cătălin Zamfir, director ICCV, Emil Drăghici, președinte ACOR, Dan Motreanu, europarlamentar (PNL), fost ministru al agriculturii și dezvoltării rurale, moderatorul evenimentul va fi: Ionel Roșan, președinte ACOR – Sălaj. 

 

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON