Jocuri online cu aparate 77777

  1. Rotiri Gratuite La Cazinou În România: Iată un tutorial pas cu pas despre cum să lucrați slotul suplimentar Chilli Megaways.
  2. Spins Gratuite Aparate - Faceți timp pentru a revizui platforma mobilă și pentru a vă bucura de acces instantaneu la jocurile preferate.
  3. Română Păcănele Electronic Noi 2023: Din cele mai vechi timpuri, gloria țiganilor și abilitățile lor pentru vrăjitorie nu a lăsat nici un suflet viu singur.

Gratis cele mai bune slot online

Joaca Cazinou Online Slot
Aceasta înseamnă că puteți accesa cazinoul de pe iPhone și iPad, precum și cazinoul de pe Android.
Română Blackjack Sigur Gratis Fara Depunere
Nu trebuie confundat cu Zitro Interactive Free Bingo Dream Multi care are până la 20 de cărți, acest joc are maximum 4 cărți de bingo pentru a juca cu pariurile plasate pe fiecare carte.
Deși Bill Russell a fost inițial selectat de St.

Web cazinou online 3d slot gratuit

Cele Mai Bune Ruletă Populară Bonus Fara Depunere
Aceasta poate apărea pe oricare dintre role și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția scatter-ului.
Ce Este Blackjack Online
Majoritatea platformelor vor oferi, de asemenea, o serie de sloturi cu jackpot progresiv.
Jocuri Ca La Cazinou Gratuite

Lansare de carte ETICA IN AFACERI

20 iunie
Lansare de carte ETICA IN AFACERI

Lansare de carte ETICA ÎN AFACERI , autor BĂDESCU VALENTIN –STELIAN
Marți, 8 aprilie 2014, a avut loc, la biblioteca Universităţii Europei de Sud-Est Lumina din Bucureşti lansarea cărţii „ETICA ÎN AFACERI”. Autorul acestui curs universitar i-a avut alături de familia sa, pe președintele universității, Domnul prof. univ. dr. Huseyin Padem, pe rectorul universităţii, Domnul prof. univ. dr. Filip Stanciu, pe directorul general administrativ, dr. Ragip Gökcel, cadre didactice şi studenţi, prieteni şi colegi, precum şi avocaţi din Baroul Bucureşti.

Departe de a fi moment festivist, „ETICA ÎN AFACERI” reprezintă o carte de dezvoltare personală care îmbină partea practică şi partea teoretică pe tema eticii afacerilor şi a dreptului. Aceasta oferă o viziune asupra modului în care morala în business atrage lucrurile bune din viaţa noastră, titlul cărţii fiind şi un îndemn la respectarea dreptului și a eticii în afaceri, creat să scoată la iveală resursele pe care le avem pentru a trăi nu numai zdrobiţi de grijile cotidiene, dar şi viaţa pentru care am fost creaţi, un capitol aparte fiind consacrat eticii în afacerile militare, raporturilor dintre normele juridice şi cele morale, dintre Dumnezeu şi ştiinţă, dintre Dumnezeu şi drept.

În cele peste 400 de pagini ale cărţii puteţi găsi atât dezlegări ale unor probleme specifice domeniului abordat, cât şi întrebări stimulatoare care să vă ajute să vă daţi seama de rostul oamenilor de afaceri într-o societate tot mai mult secularizată, modalităţi concrete care să vă determine să vă eliberaţi de idei preconcepute, experienţe reale de viaţă, împărtăşite de autor, dar şi invitaţii practice care să contribuie la recâştigarea încrederii şi respectului partenerului de afaceri, semenul tău.

În prezentarea volumului au luat cuvântul, pe rând Con. univ. dr. Cristian-Ștefan Crăciun, dr. Iosif Friedmann Nicolescu, dr. Valentin – Stelian Bădescu, autorul lucrării, precum şi Marian Bârgău, directorul Editurii Pro Universitaria.

Conf. univ. dr. Cristian-Ștefan Crăciun este de părere că autorul, lansând acest curs la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina „a spart gheaţa” pentru a atrage nu numai cititorul avizat, dar şi interesul altor cadre didactice în a publica lucrări dedicate domeniilor lor de activitate ştiinţifică şi de cercetare. Mai este vorba, potrivit acestuia, despre un discurs al unui jurist pur, în domeniul eticii afacerilor, întrucât până acum acest domeniu era apanajul economiştilor. „Aveţi aici o carte utilă şi interesantă. Citiţi-o!”, a îndemnat vorbitorul.

Domnul Avocat dr. Iosif Friedman Nicolescu din Baroul Bucureşti vorbeşte despre cartea domnului Bădescu Valentin – Stelian în termeni cu totul speciali, evocând consecvenţa autorului în domeniul cercetat, din materia avută la dispoziţie, autorul a extras nu numai norme juridice seci, dar şi speţe semnificative pentru instituţiile studiate. Graţie talentului de prozator al autorului, lucrarea „Etica în Afaceri” se citeşte fluent, fără dificultăţi. Conceptul de afacere este unul frecvent întâlnit în doctrina de specialitate potrivit vorbitorului, o temă de cercetare privilegiată mai ales din perspectivă inter şi pluridisciplinară. „Graniţele ştiinţelor pot fi penetrate, suportă influenţe, încorporează valori. Ele pot provoca o invitaţie la evadare, la depăşire, la mobilitate şi modificări de paradigme!” De asemenea, acesta a insistat în prezentarea sa mai mult pe datele de ordin afectiv faţă de autor, pe care le ilustrăm fiecare dintre noi. „Suntem de aceeaşi formaţie, avem statut social asemănător, vârste şi mentalităţi apropiate”, subliniind calitatea analizei realizate în cursul de faţă, anume aceea de a nu rămâne în sfera abstractă a definiţiilor pur ştiinţifice şi a ipotezelor de cercetare. „Se găsesc multe afinităţi între vorbitor şi autorul cărţii care, ulterior ar pute fi transpuse într-un proiect interesant”, a punctat acesta în final.

Cu ocazia lansării acestei cărţi, Domnul Marian Bârgău, directorul Editurii Pro Universitaria, în care a apărut cursul astăzi lansat, a prezentat, în câteva cuvinte preocupările Editurii, care este una de vârf, în domeniul științelor sociale şi care vizează, la rândul ei, depăşirea frontierelor, dorind să devină o colecţie în care să se regăsească nu numai carte juridică, ci şi economică ori de altă natură.

Potrivit autorului, această lucrare este scrisă pentru studenţi – judecătorii săi supremi -, jurişti şi economişti de toate categoriile, tuturor celor implicaţi în fenomenul guvernării ori cel al administrării. De asemenea, ea poate fi consultată şi de alţi specialişti interesaţi de problemele domeniului eticii afacerilor. Chiar dacă este un curs nu poate cuprinde totul despre etica afacerilor. El există pentru a vă ajuta şi pentru a vă da informaţii despre ce ar trebui făcut în mod practic pentru moralizarea relaţiilor de afaceri – dacă vi se pare că vreunul dintre subiectele tratate vi se potriveşte.

La finalul expunerii, autorul a mulţumit celor prezenţi, precum şi celor care într-un fel sau altul l-au sprijinit în activitatea de documentare şi cercetare fără de care apariţia şi susţinerea acestei lucrări nu ar fi fost posibile, dar mai ales familiei sale, fără a cărei susţinere şi dragoste nu ar fi reuşit.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON