Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Lansare carte Analiza comportamentală în procesul penal

25 iunie
Lansare carte Analiza comportamentală în procesul penal

Vineri, 4 aprilie 2014, la sediul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, a avut loc lansarea cărţii „Analiza comportamentală în procesul penal” , autori prof.univ.dr. psiholog criminalist col.(r) Tudorel BUTOI, comisar şef de poliţie dr. Grigore STOLOJESCU, comisar de poliţie lector univ.dr. Cristian -Eduard ŞTEFAN.

Apreciind de la bun început iniţiativa lăudabilă a autorilor prezentului compendiu universitar, remarcăm înalta ţinută ştiinţifică a lucrării, bazată pe o activitate laborioasă de analiză documentară dar şi de cercetare aplicată in domeniul analizei comportamentale in procesul penal.

Cartea tratează aspecte privind mijloacele tehnice de detecţie ale comportamentului simulat (dintre care poligraful are un rol esenţial). Totodată, acestea constituie instrumente auxiliare de investigaţie, utile, mai ales atunci când rezultatele obţinute cu ajutorul lor sunt valorificate cu celeritate în cadrul urmăririi penale.

Nefiind un mijloc de probă, poligraful nu se poate substitui activităţilor de investigaţie şi de cercetare, ci va trebui perceput, drept un instrument investigativ, cu ajutorul căruia se elimină tatonările, se diminuează riscurile injustiţiei şi se dă o corectă orientare primelor activităţi ce decu
rg din interogarea persoanelor incluse în cercurile prezumtivilor autori ai infracţiunii.

Astfel, ne alăturăm opiniei exprimate înt-o lucrare de reputatul profesor in tehnica poligraf Tudorel Butoiu, considerat „părintele” tehnicilor profiling şi poligraf in România, conform căreia: ,,suntem primii care avertizează că a nu ţine seama de relativitatea concluziilor investigaţiilor poligraf este tot atât de grav cu a le acorda un credit total sau a le ignora cu desăvârşire”…

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON