CONFERINTA INTERNATIONALA NEDES 2017

27 martie
CONFERINTA INTERNATIONALA NEDES 2017

În perioada 11-14 noiembrie a avut loc cea de-a XI-a editie a conferinţei Internationale a Nediscriminarii si Egalitatii de Sanse avand ca tema „EXERCITAREA DREPTULUI LA NEDISCRIMINARE SI EGALITATE DE SANSE IN SOCIETATEA CONTEMPORANA”. Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului.

Cele două volume ale conferintei au fost editate de catre Editura Pro Universitaria.

Conferinta Internationala a Nediscriminării si Egalitatii de Sanse – NEDES este organizata in parteneriat de Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” Bucuresti si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu Comisia Pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor Nationale din Camera Deputatilor si cu Centrul European pentru Promovarea Nediscriminarii si Egalitatii de Sanse – NEDES 2014+ in cadrul proiectului de cercetare-dezvoltare „Modalitati de promovare a principiilor nediscriminarii si egalitatii de sanse in societatea actuală”.

Organizata pentru prima data in 2007, cu ocazia Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti si bucurandu-se de un real interes atat in randurile specialistilor in domeniul drepturilor omului, cat si printre elevi, studenti si masteranzi, NEDES s-a dezvoltat, ajungand la editia a X-a in anul 2016.

Ca obiectiv principal, NEDES isi propune sa ofere specialistilor din domeniul drepturilor omului posibilitatea de a se întâlni și, mai ales, de a schimba pareri despre modul in care principiul nediscriminării si cel al egalitatii de sanse sunt respectate in societatea romaneasca si internationala.

NEDES are caracter international si se adresează tuturor celor interesati din Romania, dar si din strainatate, dorind sa puna in valoare cercetarile interdisciplinare si multidisciplinare.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON