Editura Pro Universitaria, premiu special pentru performanta in “Topul National al Firmelor Private din Romania”

30 noiembrie
Editura Pro Universitaria, premiu special pentru performanta in “Topul National al Firmelor Private din Romania”

Vineri, 3 noiembrie 2017, Editura Pro Universitaria a obţinut o importantă distincţie la unul dintre evenimentele majore care premiază performanţa în business. Este vorba despre premiul special pentru „Performanţă şi calitate în domeniul editorial” în cadrul “Topului Naţional al Firmelor Private din România”. Manifestarea, cu o tradiţie de 25 de ani, a fost organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

“Top-ul reprezintă un eveniment de o deosebită importanţă pentru întreprinzătorii din România, transpunând bunele practici internaţionale în domeniu şi bucurându-se de recunoaştere la nivel european şi internaţional a Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (UEAPME) şi a Asociaţiei mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (WASME). În cadrul topului sunt recunoscute meritele întreprinzătorilor şi promovate cele mai performante întreprinderi din anul 2016”, au menţionat public organizatorii.

Firmele participante la “Topul Naţional al Firmelor Private din România” au o cifră de afaceri cumulată în 2016 de peste zece miliarde de lei, un profit brut de peste un miliard de lei şi peste 33.000 de salariaţi.

Companiile au fost premiate, pe categorii distincte, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanța globală: Naționale generale (micro, mici, mijlocii, mari și pentru cele nou înființate); Naționale pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari și pentru cele nou înființate); Regionale generale (micro, mici, mijlocii, mari și pentru cele nou înființate).

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON