Prouniversitaria.ro

eLearning Uoradea, prima aplicație universitară din România care personalizează învățământul online

Universitatea din Oradea, cu aportul Serviciului Management Integrat IT, pune la dispoziția studenților și cadrelor didactice, precum și altor categorii de utilizatori, începând din primele zile ale anului 2022, noua sa aplicație educațională.

eLearning UOradea face parte din categoria „Education”, și este accesibilă, atât prin App Store, pentru utilizatori Apple, cât și prin Play Store, pentru utilizatori Android, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

Aplicația oferă acces direct, cu ajutorul dispozitivelor mobile, la platforma Moodle a Universității din Oradea, care este accesibilă și la nivel de browser la adresa: https://e.uoradea.ro.

Apps-ul asigură, totodată, posibilitatea unui acces prietenos și personalizabil la cursuri, calendar, notificări, note, fișiere proprii și la alte elemente accesibile prin intermediul aplicației.

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău spune că instituția pe care o conduce „este prima și, probabil, până acum, singura universitate din România care și-a personalizat, sub forma de Apps, pentru terminale mobile, aplicația universitară dedicată învățământului online. Sperăm ca și studenții noștri să se bucure și să se folosească din plin de ea”.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON