Prouniversitaria.ro

Concursul pentru funcţiile de directori în învățământul preuniversitar: prezență de 95%

Prezenţa la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat a fost de 95%, a anunţat ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, citat de Agerpres.

Numărul total al candidaților validați a fost de 9.111 candidaţi validaţi. Un număr de 21 de candidaţi s-au retras din concurs. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat s-a desfăşurat vineri, începând cu ora 10,00.

În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi au vizat capacităţile cognitive şi de leadership, circa 20% competenţele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afişate în data de 20 octombrie, urmând ca interviurile să se desfăşoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

Candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă şi proba de interviu).

Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie, urmând ca numirile în funcţie să aibă loc începând cu 10 ianuarie 2022, debutul semestrului al doilea al anului şcolar 2021 – 2022.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON