Aparate de 3d slot jocuri de cazinou online

  1. Sloturi Noi Gratuite: NetEnt a adus la viață basmul iconic al lui Jack și vrejul de fasole într-un joc slot de basm.
  2. Casino Online Romania Paypal - În plus, un jucător aleatoriu va avea o recompensă plasată pe cap – scoaterea lui vă va permite să obțineți un premiu suplimentar în bani.
  3. Cele Mai Bune Jocuri De Noroc Online: Indiferent dacă jucați pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone, vă veți putea bucura de întreaga gamă de jocuri de cazino live de la Evolution.

Strategii păcănele electronic

Cele Mai Bune Bonusuri Cazinou
Poate că acest lucru este în concordanță cu filozofia sa non-profit, academică.
Statistici Pentru Rotirile Gratuite La Jocurile De Cazinou În 2023
Uită - te la următoarea cronologie și veți vedea ce vreau să spun.
Sloturile video sunt o serie de jocuri cu cinci role care au runde bonus speciale și alte caracteristici.

Blackjack profitabil online 2023

Spins Gratuite La Sloturi Cu Fructe În Cazinouri Online Autorizate În 2023
În funcție de numărul de jucători care îl caută, Fancy Alice nu este un slot foarte popular.
Jocuri Ca La Cazinou Gratuite
Fifi Servitoarea Franceză vă va câștiga 500 de monede și Matt managerul vă va câștiga 600 de monede.
Bani Cazinou Fără Depozit Fara Depunere

Prouniversitaria.ro

Clădire istorică dobândită de UAV Arad, reabilitată cu 17 milioane de lei

O clădire istorică dobândită de Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad este reabilitată în întregime, pentru a se muta în ea Facultatea de Ştiinţe Economice, în cadrul unui proiectul cu o finanţare totală de aproximativ 27 milioane de lei.

Sursa foto: ADR Vest

Purtătorul de cuvânt al UAV, Monica Ardelean, a declarat pentru Agerpres, că licitaţia de proiectare şi execuţie a lucrărilor în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea clădirii Corp A, din str. Paul Chinezu nr. 10, demolare parţială corp B” a fost câştigată de o firmă arădeană.

Contractul a fost semnat pentru suma de 16.600.861 lei, iar lucrările au început recent.

Clădirea ce va fi reabilitată se află în centrul istoric al municipiului Arad şi a fost goală mai mulţi ani, după ce Şcoala Gimnazială nr. 2 Arad s-a mutat în alt imobil. Ulterior, clădirea a fost atribuită UAV, care va muta aici Facultatea de Ştiinţe Economice, peste 1.100 de studenţi urmând să beneficieze de această infrastructură de educaţie extinsă.

Potrivit datelor regăsite în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), clădirea va beneficia de reparaţii capitale, dar se va adăuga şi o construcţie nouă. La finalizarea lucrărilor, imobilul va avea o suprafaţă utilă de aproximativ 3.200 metri pătraţi. Vor exista săli de cursuri, săli de seminarii, un centru de cercetare, un laborator de informatică, săli de lectură, cabinete pentru profesori, parcare, sală de sport şi spaţii administrative.

Pentru acest proiect, contractul de finanţare prin Regio – Programul Operaţional 2014-2020 a fost semnat în luna mai 2020. Valoarea totală a investiţiilor de ridică la 26.938.056 lei, din care 26.399.295 lei reprezintă finanţarea europeană nerambursabilă. Finanţarea include dotarea unităţii de învăţământ cu toate echipamentele specifice necesare.

Lucrările de reabilitare şi extindere a imobilului trebuie să se încheie în 2023. 

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON