Prouniversitaria.ro

Forumul Organizațiilor Studențești: Întoarcerea la proiecte după pandemie

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) organizează, în perioada 11-20 august 2021, cea de-a XV-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR). Manifestarea va avea loc la Baia Mare, cu sprijinul Ligii Studenților „Pintea Viteazul” și al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).

„FOSR este cel mai mare eveniment studențesc din România, reunind anual studenți din întreaga țară pentru a stabili prioritățile și demersurile mișcării studențești”, se arată într-un comunicat publicat de ANOSR.

În acest an, ținând cont de limitările impuse de contextul pandemic, aproape 300 de lideri ai studenților vor analiza evenimentele ce au marcat învățământul superior la nivel național și la nivel local și vor construi viziunea după care se va ghida ANOSR în următoarea perioadă, menționează documentul citat.

Pe lângă stabilirea strategiei, a demersurilor și a revendicărilor federației, în cadrul Forumului vor avea loc, printre altele, peste 20 de sesiuni de formare pentru dezvoltarea voluntarilor organizațiilor membre și pentru îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul reprezentării studențești la nivel local și național, ateliere despre problemele acute din societate și, în special, cele cu care se confruntă tinerii și dezbateri cu reprezentanții studenților la nivel european.

„FOSR 2021 este primul eveniment de amploare marca ANOSR după instalarea pandemiei, concretizând speranța întoarcerii la proiecte organizate în persoană. Este cu atât mai important să reevaluăm, în acest punct, modul în care pandemia a influențat studenții și organizațiile studențești”, precizează oficialii organizației studențești.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON