Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

21,00 lei 18,90 lei

Descriere

Totul se schimbă. Totul se transformă. Noile abordări manageriale și noile tehnologii disruptive vor modifica modul în care funcționează societatea în general, și business-urile în special, vor schimba modul în care este gândită strategia organizațională, și fac ca modificările survenite să devină noul normal în era digitală.

Companiile de top de astăzi fac din inovație și din crearea, acumularea și diseminarea de cunoștințe o parte fundamentală a strategiei lor. Pe măsură ce ritmul schimbării este din ce în ce mai alert și amenințarea cu transformările disruptive devine noul normal, companiile trebuie să aibă o abordare centrată și eficientă a inițiativelor de management.

Toate acestea înseamnă o repoziționare a organizațiilor mediului de afaceri modern față de noi modalități de stimulare a capitalului intelectual.

Modelele noi și autentice de management fac ca noul normal, cel al transformărilor disruptive, să vină în întâmpinarea organizațiilor moderne, mai ales prin inovare, cunoștințe și performanță în cadrul strategiilor de management. O stare de maturitate personală, curiozitate intelectuală (deschidere, viziune a întregului, flexibilitate, etc.), și în special una de empatie, transformă capitalul uman în contribuitori la formarea de atitudini și comportamente care duc nu doar la performanță organizațională, ci și la obținerea avantajului competitiv într-o eră disruptivă.

Informații suplimentare

Titlu

Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

Preț

21,00

ISBN

978-606-26-1375-4

Format

A5

Pagini

148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON