Aparate de slot câștigător gratis online

  1. Jocuri Online Română Ruletă Clasică Și Variante Moderne În Anul 2023: De asemenea, oferă utilizatorilor mulți furnizori de software diferiți.
  2. Toate Cazinourile Online Romania - Vă rugăm să verificați regulile de pe site-ul oficial al CasinoChan.
  3. Câștiguri Din Spins Gratuite La Cazinouri Online În 2023: Little River Band of Ottawa indieni au urmărit deschiderea unui cazinou off-rezervare în Fruitport Township din 2023.

Come vincere a blackjack online

Rotiri Gratuite Online La Cele Mai Noi Jocuri De Ruletă Populară Din 2023
Dublarea este oferit atunci când sunt tratate o pereche de cărți.
Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă doriți să obțineți maximum de a juca jocuri de bingo, atunci trebuie să fie extrem de selectiv atunci când vine vorba de un depozit de bingo scăzut.
Dacă sunteți în continuare în căutarea pentru mai multe informații, vom oferi că în alte comentarii, de asemenea.

Joc sloturi gratis

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou În România
Cu jocuri demonstrabil corecte, puteți fi sigur că cazinoul nu poate rig jocul împotriva ta, ca toate datele sunt transparente și disponibile pentru toată lumea pentru a vedea.
Cele Mai Bune Ruletă Noi
Cele mai multe cazinouri online fără descărcări în Canada va avea, de asemenea, o selecție de joc care vine cu descărcări.
Cele Mai Bune Jocuri Slot Gratuite

Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

21,00 lei

Descriere

Totul se schimba. Totul se transforma. Noile abordari manageriale și noile tehnologii disruptive vor modifica modul in care funcționeaza societatea in general, și business-urile in special, vor schimba modul in care este gandita strategia organizaționala, și fac ca modificarile survenite sa devina noul normal in era digitala.

Companiile de top de astazi fac din inovație și din crearea, acumularea și diseminarea de cunoștințe o parte fundamentala a strategiei lor. Pe masura ce ritmul schimbarii este din ce in ce mai alert și amenințarea cu transformarile disruptive devine noul normal, companiile trebuie sa aiba o abordare centrata și eficienta a inițiativelor de management.

Toate acestea inseamna o repoziționare a organizațiilor mediului de afaceri modern fața de noi modalitați de stimulare a capitalului intelectual.

Modelele noi și autentice de management fac ca noul normal, cel al transformarilor disruptive, sa vina in intampinarea organizațiilor moderne, mai ales prin inovare, cunoștințe și performanța in cadrul strategiilor de management. O stare de maturitate personala, curiozitate intelectuala (deschidere, viziune a intregului, flexibilitate, etc.), și in special una de empatie, transforma capitalul uman in contribuitori la formarea de atitudini și comportamente care duc nu doar la performanța organizaționala, ci și la obținerea avantajului competitiv intr-o era disruptiva.

Informații suplimentare

Titlu

Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

Preț

21,00

ISBN

978-606-26-1375-4

Format

A5

Pagini

148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON