Română ruletă fara depunere

  1. Bonusuri Casino Fara Depunere 2023: Pe site-ul lor web citează aceste trei domenii ca puncte principale de interes.
  2. Ruletă Online Gratuite 2023 - Al doilea, mai mare în volatilitate, este rotirile morții.
  3. Inscriere Pentru Participarea La Roata Norocului 2023: JustBet ar putea oferi un serviciu de cea mai bună calitate mediocră în unele aspecte ale afacerii lor și acest lucru ar putea atrage jucătorii din SUA să se gândească să-și ia bankroll-ul acolo.

Jocuri slot

Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Al doilea punct la Yggdrasil Gaming este calitatea generală a sloturilor și viteza de dezvoltare.
Cele Mai Bune Cazinouri Cu Blackjack Sigur Și Gratuit În România
Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când jucați cu cărți Copag că vă aflați într-un joc pătrat.
Bonusul fără depunere are unele cerințe de pariere, precum și bonusul de depunere, dar odată ce ați finalizat aceste cerințe, vă puteți retrage câștigurile.

Slot jocuri cazinou online

Poze Din Interiorul Cazinoului Din București
De obicei, cazinourile online extind oferta de bun venit la primele 2, 3, 4 sau chiar 5 depozite.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023
Un cazinou sigur și solid toți fanii se pot bucura de fanii sportului, având în vedere această platformă pentru a paria pe jocuri sportive și de cazino, vor fi încântați să descopere că noul lor model de afaceri nu este doar un truc de marketing.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Texte si exercitii pentru practica limbii bulgare

55,00 lei

Categorii: , Cod: 14108Autor: Radu-Bejenaru AndreeaData apariție: 06-05-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul de fața reprezinta o culegere de texte și exerciții pentru practica limbii bulgare. Lucrarea a fost gandita ca un auxiliar menit sa ajute, in principal, studenții romani care studiaza limba bulgara contemporana. Aceasta propune o abordare moderna atat din punctul de vedere al lexicului utilizat, cat și din cel al gestionarii și organizarii informației. Conceptul de baza in realizarea acestei culegeri este acela de actualitate – ne dorim ca studenții sa poata avea contact cu limba bulgara utilizata in prezent, cu situații de comunicare reale, care sa le stimuleze creativitatea discursiva și sa ii ajute sa depașeasca obstacolele ivite in comunicare. In aceeași nota, exercițiile se axeaza pe dezvoltarea capacitații de ințelegere și interpretare a textului, precum și pe dezvoltarea abilitaților conversaționale.

Lucrarea este structurata pe trei niveluri de dificultate, lucru care se reflecta atat in complexitatea exercițiilor create, cat și in tematica textelor alese. Dintre temele tratate le amintim pe urmatoarele: familie, calatorie, cumparaturi (nivelul 1), interviu de angajare, dieta, servicii bancare (nivelul 2), geopolitica, sustenabilitate, sanatate mintala (nivelul 3). Fiecare text este insoțit de trei instrumente ajutatoare, respectiv de un vocabular ce cuprinde cuvintele noi, de o secțiune de expresii fixe des utilizate, precum și de o secțiune explicativa pentru prescurtari, unde este cazul.

La finalul celor douazeci și una de lecții sunt redate zece texte ce aparțin celor cinci stiluri funcționale ale limbii bulgare (juridic-administrativ, publicistic, științific, beletristic și colocvial), cate doua pentru fiecare stil. Acestea sunt insoțite de o scurta caracterizare a fiecarui stil in parte și au fost introduse cu scopul de a servi analizei libere și traducerii.

Informații suplimentare

Titlu

Texte si exercitii pentru practica limbii bulgare

Preț

55,00

ISBN

978-606-26-1569-7

Format

Academic

Pagini

145

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Texte si exercitii pentru practica limbii bulgare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON