Spins gratuite cu cazinou fără depozit

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Poate oferi 300 de jocuri, dar dacă jocurile care vă plac nu sunt acolo, atunci nu vă este de folos.
  2. Bonusuri Română Rotiri Gratuite - PAB a fost incompletă și jucătorul nu a răspuns la cererile noastre pentru informații suplimentare, caz învechit-datat și închis.
  3. Jocuri Populare Online Cazinou Fără Depozit România 2023: Dar opiniile publice anti-jocuri de noroc au câștigat importanță.

Blackjack pentru bani fara depunere

Ruletă Electronica Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă există vreo confuzie, ne place să o clarificăm.
Română Slot Rotiri Gratuite
Vrăjitorul întunecat va acorda 10 rotiri gratuite și 5 simboluri în expansiune (în loc de 1 acordat într-o rundă bonus normală).
Ține-ți ochii pe recenziile noastre online din Marea Britanie pentru a vedea ce alte site-uri oferă.

Sigure slot câștigător cazinou gratis

Jocuri De Noroc Slot
Este licențiat și înregistrat în Malta cu numărul de înregistrare al companiei C.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
Pentru a vă asigura că vă petreceți doar timpul prețios pe ceva care merită.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023

Teste Grila pentru pregatirea examenului de licenta la programul de studii Economie si Afaceri Internationale 2018

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 382565Autor: Ilie Georgeta, Nicolau I.Data apariție: 30-09-2018 Cuprins

Descriere

Rezultatele remarcabile obtinute in cadrul procesului de pregatire profesionala specifica studentilor Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” – Bucuresti – reflectate, printre altele, prin cei peste 3000 de absolventi care au obtinut diploma de licenta in decursul celor 20 ani de functionare a acesteia, au condus la intrunirea cerintelor necesare acreditarii Facultatii si la dobandirea, pe aceasta baza, a dreptului de a organiza examenul de licenta pentru viitorii absolventi ai facultatii, potrivit unei metodologii proprii, in cadrul prestigioasei noastre universitati.
Urmarind sa asigure din vreme viitorilor absolventi ai facultatii un material didactic cat mai util in pregatirea probei scrise a examenului de licenta, din sesiunea iulie 2018, editia revazuta si adaugita a volumului de fata reuneste, sub forma de teste-grila, 800 de intrebari, grupate pe opt sectiuni: Economie mondiala, Negociere comerciala internationala, Comert international si politici comerciale, Investitii internationale, Economie europeana, Tehnica operatiunilor de comert exterior, Managementul afacerilor internationale, Marketing international, vizand cele mai relevante aspecte specifice domeniului de studii universitare, „Economiei si afacerilor internationale”.

Intrebarile formulate cu cate patru variante de raspuns, dintre care una singura este corecta, vor permite celor interesati ca, dupa aprofundarea continutului intregii bibliografii, stabilita si comunicata anticipat, sa-si poata verifica nivelul de pregatire si, totodata, sa se familiarizeze cu acest sistem modern – eficient, transparent si impartial – de sustinere a probei scrise la examenul de licenta. Posibilitatea autoevaluarii nivelului de pregatire a candidatilor pentru licenta este asigurata prin prezentarea, in ultima parte a acestui volum, a raspunsurilor corecte la intrebarile cuprinse in lucrare.
Le uram deplina reusita candidatilor ce se vor inscrie pentru confirmarea pregatirii lor universitare in domeniul relatiilor economice internationale.
Prof. univ. dr. Dragos Marian Radulescu

Decanul Facultatii de Relatii Economice Internationale
Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” Bucuresti

Informații suplimentare

Titlu

Teste Grila pentru pregatirea examenului de licenta la programul de studii Economie si Afaceri Internationale 2018

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0892-7

Format

Academic

Pagini

168

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teste Grila pentru pregatirea examenului de licenta la programul de studii Economie si Afaceri Internationale 2018”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON