Română ruletă fara depunere

  1. Bonusuri Casino Fara Depunere 2023: Pe site-ul lor web citează aceste trei domenii ca puncte principale de interes.
  2. Ruletă Online Gratuite 2023 - Al doilea, mai mare în volatilitate, este rotirile morții.
  3. Inscriere Pentru Participarea La Roata Norocului 2023: JustBet ar putea oferi un serviciu de cea mai bună calitate mediocră în unele aspecte ale afacerii lor și acest lucru ar putea atrage jucătorii din SUA să se gândească să-și ia bankroll-ul acolo.

Jocuri slot

Jocuri De Cazinou Cu Blackjack Fără Depunere
Al doilea punct la Yggdrasil Gaming este calitatea generală a sloturilor și viteza de dezvoltare.
Cele Mai Bune Cazinouri Cu Blackjack Sigur Și Gratuit În România
Prin urmare, puteți fi sigur că atunci când jucați cu cărți Copag că vă aflați într-un joc pătrat.
Bonusul fără depunere are unele cerințe de pariere, precum și bonusul de depunere, dar odată ce ați finalizat aceste cerințe, vă puteți retrage câștigurile.

Slot jocuri cazinou online

Poze Din Interiorul Cazinoului Din București
De obicei, cazinourile online extind oferta de bun venit la primele 2, 3, 4 sau chiar 5 depozite.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023
Un cazinou sigur și solid toți fanii se pot bucura de fanii sportului, având în vedere această platformă pentru a paria pe jocuri sportive și de cazino, vor fi încântați să descopere că noul lor model de afaceri nu este doar un truc de marketing.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Teorii criminologice. Repere teoretice

52,00 lei

Categorii: , Cod: 14522Autor: Andreea Kajcsa, Dogaru LucretiaData apariție: 23-11-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Socotind oamenii nu doar ca entitati rationale dar si ca entitati purtatoare de spiritualitate, ale caror idealuri sunt Binele si Frumosul, Adevarul si Dreptatea, va trebui sa luam in considerare diversitatea de valori a fiecaruia, intensitatea trairilor, consistenta sperantelor si a idealurilor lor, dar si contextul in care li se cladeste personalitatea. O personalitate,  cu profunzimile si complexitatile ei, ce se expune in multiplele raporturi sociale la care si prin care participa, si de al carei continut este responsabil deopotriva individul si societatea, ca instanta ce il judeca si pe care acesta o poate afecta si tulbura tocmai din launtrul ei.

      Criminologia apare ca o stiinta nascuta din nevoia explicarii teleologice a crimei si a intregimii autorului acesteia, criminalul. O stiinta in al carei plan sunt angajate interogatii dintre cele mai diverse: „De ce si pentru ce exista crima?”, „Pentru ce se comite crima?”, „ De ce unii oameni savarsesc crime iar altii nu?”, „De ce fenomenul criminogen se extinde si se malignizeaza?” etc. Studiul cauzelor si a scopului criminalitatii a fost ghidat dintotdeauna de teorie, menita sa ofere o lentila fundamentala pentru intelegerea, interpretarea si explicarea comportamentelor deviante si criminale. De-a lungul anilor multe teorii au aparut și continua sa fie explorate, individual ori in combinație, cercetatorii criminologi fiind preocupati in a face predictii si a cauta cele mai bune soluții pentru reducerea tipurilor și nivelurilor de criminalitate. Dar, desi numarul teoriilor explicative ale comportamentelor criminale este mare, nici o teorie nu a reusit sa identifice toti factorii de risc si sa explice pe deplin toate tipurile de criminalitate sau toate variațiile sale.

        Am incercat in studiul de fata sa oferim un compendiu de selectii ale celor mai de seama teoreticieni ai criminologiei, si sa acoperim o gama larga si reprezentativa de teorii criminologice, atat din punct de vedere istoric cat si conceptual.

        Incredintam tiparului aceasta carte cu credinta ca ea ii va obliga la citire pe cei preocupati de natura si efectele deviantei si criminalitatii, fiind importanta pentru toti cei nedumeriti de necazurile pe care delincventa si criminalitatea le provoaca 

Informații suplimentare

Titlu

Teorii criminologice. Repere teoretice

Preț

52,00

ISBN

978-606-26-1636-6

Format

Academic

Pagini

234

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teorii criminologice. Repere teoretice”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON