Jocuri cele mai bune 3d păcănele online

  1. Română Ruletă Populară Nouă În Cazinouri: Dacă locuiți aproape de frontiera de stat, vă recomandăm să vă conectați prin WiFi pentru a evita această situație.
  2. Joacă Sloturile De Cazinou Online În 2023 La Aparate - Natura restrictivă a mai multor geoblocuri de pe Roku Casino face ca informațiile despre site să fie foarte greu de găsit.
  3. Ruletă Electronica Rotiri Gratuite Online 2023: Această recenzie a sloturilor Gears of Fortune are multe de acoperit, așa că haideți să aruncăm o privire la tot ce are de oferit acest joc interesant.

Bonus fara depunere aparate de 3d slot

Jocuri Slot Gratis 2023 Cu Cele Mai Noi Caracteristici Și Teme Populare
Acum, știm că mulți dintre voi pur și simplu doriți să se bucure de un cazinou online în profunzime pentru jocuri de noroc în Kentucky.
Cele Mai Bune Opțiuni De Ruletă Electronică Online Fără Depunere
Jucătorii pot juca Egyptian Dreams Deluxe folosind desktopul, tableta, telefonul mobil.
Nu trebuie să adăugăm că câștigarea datorită lor va aparține foarte mare.

Bonus fara depunere cele mai bune ruletă populară

Blackjack Sigur Gratuite Fara Depunere
Unele dintre instrumentele pe care jucătorii le pot folosi pentru a opri jocurile de noroc cu probleme implică stabilirea limitelor de timp și de depozit, limite totale de pariu, verificări de realitate, autoexcludere voluntară, timeout sau închiderea contului.
Jocuri Blackjack Mobil Online Gratis
Slotul Lucky Stars are 12 simboluri zodiacale în plus față de multiplicator, sălbatic.
Jocuri De Noroc Slot Câștigător Gratis

Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici

38,00 lei

Descriere

Noutatea lucrarii rezida din asocierea celor doua domenii importante, dezvoltarea durabila și activitatea intreprinderilor mici si mijlocii, asociere care confera noi conotatii, ce evidențiaza poziția ștachetei la care trebuie ridicata problematica managementului in general si a managementului IMM-urilor in particular, in lumea contemporana și mai ales in contextul agravant generat de situațiile de criza.

Lucrarea se adreseaza atat specialistilor din domeniu, dar si decidentilor din organizațiile partenere IMM-urilor, avand ca obiectiv rezolvarea principalelor dificultati cu care se confrunta IMM-urile astazi. In incercarea noastra de a trata cat mai realist problemele fundamentale ale managementului durabil in cadrul IMM-urilor, speram ca aceasta lucrare va constitui o lectura utila pentru cei interesați de intreprinderile mici și mijlocii și de managementul sustenabil al acestora, constituind un instrument frecvent utilizat de practicienii din aceste organizații sau din organizațiile partenere, și totodata un instrument actual si de perspectiva pentru economia si societatea romaneasca.

Informații suplimentare

Titlu

Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici

Preț

38,00

ISBN

978-606-26-1538-3

Format

Academic

Pagini

170

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON