Jocuri cazinou fără depozit română online păcănele 2023

  1. Ultimele Jocuri De Noroc Bani Reali: Există slot machines online cu trei role altele cu cinci role, șase role și până la 7 role.
  2. Bonus Fara Depunere Aparate De Slot Câștigător - Explorați opțiunile, și suntem siguri că veți găsi mai mult decât suficient de divertisment sloturi pe net.
  3. Jocuri Cazinou Online Fără Depozit La: Practic, se poate spune că sunt recomandați cei mai buni furnizori care au și un cazinou live cu ei.

Rotiri gratuite cu castiguri reale 2023

Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
Anul acesta marchează debutul noului format de 24 de echipe, cu 12 Echipe deja calificate pentru etapa principală a grupelor, în timp ce alte 12 trebuie să-și joace drumul prin grupele preliminare.
Cele Mai Sigure Păcănele Electronice Online Fără Depozit În Cazinouri
În majoritatea acestor sloturi, un simbol special de joc bonus este selectat și aplicat tuturor rotirilor.
Nici un depozit cazinou bonusuri sunt adesea rezervate doar pentru clienții noi, dar nu și în acest caz.

Jocuri populare cazinou gratuite online 3d păcănele 2023

Pariuri Gratuite Blackjack Mobil
Pentru început, clienții cazinourilor pot solicita un bonus de bun venit la un anumit site o singură dată.
Cazinou Blackjack Electronic Gratuit
Influența la nivel de business și economie a acestei situații, știm cu toții, va aduce pierderi importante implicit la nivel de industrie..
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023

Sub semnul Caesarului/Caesarilor. Under the sign of Caesar/Caesars

29,00 lei

Categorii: , Cod: 11860Autor: Strechie MădălinaData apariție: 01-06-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Ideea volumului cu titlul SUB SEMNUL CAESARULUI/CAESARILOR pe care il prezentam a fost inspirata de doua evenimente importante din istoria moderna și din cea prezenta a Romaniei, primul dintre ele fost sarbatorirea Centenarului Marii Uniri, care a avut loc anul 2018, iar al doilea a fost prilejuit de faptul ca in anul acesta Romania deține șefia rotativa a unei instituții importante a Uniunii Europene. Ca cercetatori ai istoriei vechi, aceste evenimente cu o semnificație deosebita ne-au provocat sa facem un arc peste timp și sa reflectam asupra actualitații unor modele politice oferite de Antichitatea romana. Ne-am oprit asupra celui mai puternic și mai cunoscut om politic roman, cel care a avut cea mai durabila și mai bogata posteritate, a carui figura a devenit emblematica pentru lungul șir al conducatorilor Romei, dar și ai statelor europene care iși revendica moștenirea modelului imperial roman. Prin urmare, tema pe care o propunem este ampla și ofera posibilitatea unei game largi de cercetari și analize interdisciplinare in domenii precum istoria, literatura și limba latina, epigrafie, sociologie, imagologie, mentalitați, comunicare, mitologie, politologie, studii de receptare ale tiparelor romane etc. Cele mai multe dintre contribuțiile din acest volum se refera la marele om politic Caesar, al carui nume a devenit titlu imperial. Deși el insuși nu a fost imparat, este considerat cel care a inspirat noua forma de guvernare și deci intemeietorul primei dinastii imperiale romane. Astfel, el a devenit nemuritor prin numele sau, care a depașit granițele timpului și spațiului devenind un veritabil brand al politicii romane și o instituție, pe care am definit-o ca nume-instituție in unele lucrari pe care le-am scris. Toți imparații romani i-au continuat programul politic și și-au luat numele de Caesari, revendicandu-și astfel explicit apartenența la proiectul politic care ii poarta numele – cezarismul. Antichitatea romana inca ofera vremurilor noastre multe resurse imagologice valoroase: oameni de stat care au facut istorie, care au creat sisteme politice și au fost capabili sa instaureze și sa mențina o putere mondiala sub auspiciile Pacis Romanae. Roma a fost capabila sa genereze figuri imperiale emblematice care pot inca sa-i inspire pe politicieni, grație forței persuasive a deciziilor lor validate istoric. Punerea in valoare a aspectelor pozitive ale acestei resurse confirmate poate fi benefica in actualul context istoric complicat.

Informații suplimentare

Titlu

Sub semnul Caesarului/Caesarilor. Under the sign of Caesar/Caesars

Preț

29,00

ISBN

978-606-26-1081-4

Format

A5

Pagini

204

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sub semnul Caesarului/Caesarilor. Under the sign of Caesar/Caesars”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON