Descarca jocuri română online păcănele gratis 2023

  1. Jocuri De Cazinou Online Cu Bani Reali: Brand noi cazinouri online apar din când în când, și esti lipsesc pe o mulțime de emoție, dacă nu le verifica.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Ruleta Electronica Aparate 2023 - Ca la fiecare promoție, și la Casa Pariurilor bonus fără depunere există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii sau chiar a profita de ofertă..
  3. Descărcare Spins Gratuite La Cazinouri Online În România: Ce este cel mai bine este că aceste oferte sunt din fericire fără prea mulți termeni și Condiții enervante.

Bonus fara depunere ruletă

Română Cazinouri Online Cu Jocuri De Păcănele Electronice În 2023
Dar dacă aveți norocul să câștigați rotiri gratuite, va merita, deoarece acestea nu sunt rotiri gratuite obișnuite.
Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
În general, jocurile cash nu atrag la fel de mulți jucători ca turneele.
Dacă nu sunteți familiarizați cu cerințele de pariere, puteți găsi, de asemenea, tot ce trebuie să știți pe pagina noastră cerințe de pariere aici.

Cele mai bune ruletă electronica 777 gratis

Câștiguri Din Rotiri Gratuite În 2023
Există un total de patru bonusuri pentru a vă bucura după ce faceți depunerea.
Gratuite Blackjack Pentru Bani Gratis 2023
Lansat în 2023, TeleVega este un cazinou online în creștere.
Joc Cele Mai Bune Aparate De Slot Gratis Cu Cele Mai Bune Rating-Uri Și Bonusuri

Statistica

32,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 99808Autor: Biji Elena Maria, Gogu Emilia, Lilea Eugenia, Vătui MihaelaData apariție: 19-12-2008 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Statistica cuprinde principalele probleme ale metodologiei statisticii economico-sociale, selectate in functie de locul pe care aceasta disciplina il ocupa in pregatirea studentilor din invatamantul economic. Autorii s-au straduit sa foloseasca experienta lor didactica indelungata pentru selectarea problemelor esentiale si perene ale metodei statistice aplicata in studiul fenomenelor sociale, urmarind succesiunea elaborarii unui studiu statistic complex, staruind asupra procedeelor pe care le impune demersul statistic, punand accentul pe aracterul
interdisciplinar si de granita al statisticii.

Cursul de statistica se adreseaza, in primul rand, studentilor din invatamantul superior economic. Prin problematica abordata, el poate fi consultat de catre toti economistii care sunt interesati in cunoasterea si folosirea corecta, cu discernamant a metodelor statistice, a metodologilor de elaborare a indicatorilor in statistica micro si macro economica. Si in acest caz, autorii au selectat numai principalele probleme ale investigatiei statistice, datorita gradului de cuprindere a programei analitice a studentilor ca rora li se adreseaza. In
consecinta, principiile si problemele metodologice ale culegerii si prelucrarii primare a informatiilor statistice au fost sintetizate in manual intr-un spatiu mai restrans.

Informații suplimentare

Titlu

Statistica

Preț

32,00

ISBN

978-973-129-235-9

Format

Academic

Pagini

332

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statistica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON