Română păcănele mobil cazinou 2023

  1. Jocuri Online Gratuite Pacanelecazinou Fără Depozit Cele Mai Bune Păcănele Mobil Gratuit: Nu necesită o strategie complexă, dar în același timp vă recompensează cu imagini de înaltă calitate și plăți bune.
  2. Jocuri De Română Păcănele Mobil 2023 - Suportul mi-a spus că va dura 7-21 de zile pentru ca plata să fie procesată, ceea ce mi se pare extrem de lung și aș prefera să o consider o tactică de întârziere.
  3. Jocuri Automate Cazinou Fără Depozit Gratis: Ca de obicei, toate produsele sunt împărțite în grupurile sale tematice, cum ar fi jocurile Jackpot, arcade și scratch, cele mai populare și dorite sunt diverse rulete și Blackjacks, precum și numeroase sloturi și secțiunea de jocuri Live.

Cele mai bune păcănele electronic gratis 2023

Cazinou Online Cu Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Fără Depunere Gratuite
Acestea sunt create de 15 furnizori de jocuri diferite, inclusiv trueflips proprii TrueLab, care a făcut șase titluri acvatice încântătoare.
Aparate De Cazinou Online Slot Bonus Fara Depunere Fără Depozit
Este destul de comună pentru a auzi despre celebrități joc jocuri de poker Fiecare acum și apoi.
Ca și în cazul altor teritorii europene, secolul al 18-lea a văzut loteria dezvoltată fragmentar în întreaga țară.

Jocuri casino 77777 gratis

Rotiri Gratuite Azi Fara Depunere
Să aruncăm o scurtă privire la istoria celor mai populare jocuri de masă de cazino.
Cazinou Joc Cu Blackjack Pentru Bani
Dacă un mod este activat, atunci acesta rămâne activ tot jocul.
Jocuri Cazino Pacanele

Statistica psihologica si prelucrarea informatizata a datelor. Manual universitar

55,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9728Autor: Vasile Alina SandaData apariție: 20-04-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

O „stiinta” insuficient sau gresit inteleasa, statistica are o frumusete aparte: frumusetea de a ne descoperi cum se desparte probabilul de improbabil, frumusetea de ne arata sa nu acceptam drept adevaruri absolute decat pe acelea care sunt, cu adevarat, absolute.
Dar este ea o stiinta, sau o metoda a tuturor stiintelor? O privire aruncata prin planurile de invatamant ale celor mai diferite specializari pare sa ne spuna ca, cel putin, este o metoda folosita de aproape toate stiintele, fie ca sunt ele stiinte „tari”, precum biologia, sau stiinte umaniste… Oricum, la intrebarea de mai sus nu veti afla raspunsul scris in aceasta carte, afara de cazul in care il veti citi printre randuri!

Nu doar „printre randuri”, ci chiar randurile si paginile ei, sper sa le parcurga si studentii mei de la specializarea Psihologie. Prin aceasta carte am dorit sa vin in sprijinul lor, concepand-o ca pe un manual de statistica pentru nivel de licenta si masterat.
Temele abordate nu epuizeaza, desigur, tot ce inseamna statistica. Sunt prezentate temele mari tinand de statistica descriptiva si de cea inferentiala (prezentata aici veti gasi statistica inferentiala clasica, bazata pe formularea si testarea ipotezei de nul): analiza de frecvente, realizarea de grafice, calculul indicatorilor statistici descriptivi de baza, calculul de intervale de incredere pentru diferiti parametri, realizarea testelor de semnificatie statistica etc. Sunt oferite exemple, este prezentat algoritmul de lucru si posibilitatile de a utiliza computerul pentru a usura partea de calcul, lasand mai mult timp pentru interpretarea nuantata a datelor. Este discutat intotdeauna rationamentul statistic, cu imperfectiunile lui si cu erorile la care lasa loc – fiindca este doar un rationament probabilistic, inductiv, si nu unul deductiv. Sunt propuse exercitii spre rezolvat si teme pe marginea carora se poate (contra)argumenta…asa cum au facut-o generatii de studenti si o vor face, probabil, si cele care vor veni, in efortul lor de a descoperi statistica.
Sunt alaturi de ei, asa cum sunt alaturi de toti cei care m-au sprijinit sufleteste in a finaliza aceasta lucrare.
Doamne ajuta!

Vasile Sanda Alina

Informații suplimentare

Titlu

Statistica psihologica si prelucrarea informatizata a datelor. Manual universitar

Preț

55,00

ISBN

978-606-26-0544-5

Format

Academic

Pagini

430

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statistica psihologica si prelucrarea informatizata a datelor. Manual universitar”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON