Site-uri de română sloturi

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării, dar Casino Room vă va cere să vă verificați ID-ul înainte de a efectua o retragere.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Lume Dupa Venituri - Verificarea ajută Cazinoul să crească protecția împotriva conturilor multiple.
  3. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur: Acestea iau forma simbolurilor clasice de slot.

Descarca jocuri păcănele gratis

Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani 2023
Există multe site-uri care merită vizitate, dar pentru cele mai bune vă recomandăm să consultați clasamentul nostru oficial al celor mai bune site-uri de poker pe care jucătorii Ghana le pot accesa.
Ruletă Mobilă Populară Cazinou Cu Mulți Jucători Activi Și Recenzii Pozitive
Se pune un accent deosebit pe acoperirea securității cazinourilor, a sistemelor de control intern financiar și a analizei riscurilor și luarea deciziilor strategice eficiente privind prevenirea pierderilor.
De exemplu, puteți selecta operatorul în funcție de portofoliul său de jocuri sau de bonusuri.

Aparate cele mai bune păcănele mobil 2023

Bonusuri Fara Depunere Cazinou Fără Depozit
Acest joc este chestii de înaltă calitate, în comparație cu jocuri, cum ar fi Top Trumps fotbal stele slot-timpul showbiz.
Toate Jocurile De Cazinou Online In Romania
Playboy este un cinci role, 243 mod de plată și 150 Slot Machine monede.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Sisteme informatice distribuite

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10044Autor: Fodor Anca-GeorgianaData apariție: 04-10-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Economia si societatea in care ne desfasuram activitatea este intr-o continua miscare si dezvoltare, companiile care sunt in dezvoltare se extind din ce in ce mai mult si isi deschid sedii si puncte de lucru in cele mai variate locuri de pe glob. In acest context dinamic, adaptarea infrastructurii informationale si informatice care sa asigure buna desfasurare a activitatii trebuie sa mentina acelasi ritm de dezvoltare, sa fie flexibila, astfel incat gestionarea informatiilor sa se faca la performante ridicate si costuri scazute.
In aceasta etapa de dezvoltare economica, sistemele informatice distribuite capata o insemnatate sporita prin gradul mare de flexibilitate si de adaptabilitate.

Derularea afacerilor in conditii de profit se bazeaza pe costuri de functionare cat mai reduse care implica si costuri mai reduse cu resursele informatice si comunicatiile.
In acest context, motivatia cercetarii unor solutii destinate realizarii de sisteme distribuite este evidenta. In esenta, cartea abordeaza problematica sistemelor informatice distribuite ca solutii alternative de sisteme informatice destinate companiilor cu multe puncte de lucru distribuite pe arii geografice intinse. In carte sunt prezentate solutiile teoretice si practice, tehnologice si metodologice, studiile implicate in realizarea cu succes a acestor sisteme. Cartea reprezinta teza de doctorat elaborata in cadrul perioadei de pregatire de studii universitare de doctorat.

Cartea este structurata in opt capitole.

Astfel, Capitolul I prezinta notiuni legate de sistemele distribuite, sistemele de baze de date distribuite, arhitecturi ale sistemelor distribuite si aplicatiile distribuite. De asemenea sunt analizate punctele forte si dezavantajele sistemelor distribuite precum si insemnatatea acestor aspecte in dezvoltarea de sisteme pentru organizatii distribuite geografic. Sunt clasificate si prezentate caracteristicile fiecarui tip de sistem informatic distribuit si se face o analiza a transparentei in sistemele informatice distribuite.

Capitolul II are ca subiect prezentarea strategiilor de realizare a sistemelor distribuite. Totodata este realizata si o analiza a metodelor, tehnicilor si instrumentelor pentru construirea acestor tipuri de sisteme precum si a catorva aspecte de care trebuie sa tinem seama.

In capitolul III sunt abordate probleme legate de fragmentarea, alocarea si replicarea datelor in sistemele de baze de date distribuite, ca un prim pas in dezvoltarea acestora. Sunt prezentate metode de fragmentare a datelor si oportunitatea fragmentarii, reguli de fragmentare si se face o analiza comparativa a metodelor de fragmentare. Odata realizata fragmentarea datelor, acestea trebuie alocate la noduri pe principii de performanta si costuri, aspecte prezentate in detaliu tot in acest capitol, impreuna cu o analiza comparativa a metodelor de alocare si un studiu asupra factorilor care influenteaza alocarea fragmentelor la noduri.
Replicarea datelor este subiectul aceluiasi capitol prin prezentarea tehnicilor de replicare si a modului de gestionare a acesteia.

Capitolul IV este dedicat tehnologiilor de realizare a aplicatiilor distribuite prin prezentarea si analizarea celor mai cunoscute dintre ele (CORBA, RMI, DCOM, Jini) precum si a particularitatilor lor, a avantajelor si dezavantajelor acestora si a situatiilor cand este oportuna utilizarea uneia sau alteia dintre acestea.

In capitolul V am abordat problematica optimizarii executiei cererilor in sistemele distribuite. Capitolul demareaza cu prezentarea modului de executie a acestor cereri. Apoi sunt prezentate cateva aspecte cheie care influenteaza modul de executie a interogarilor si continua cu prezentarea unor algoritmi de optimizare.

Capitolul VI are ca obiectiv analizarea modului de gestionare a tranzactiilor intr-un mediu distribuit si gasirea de solutii pentru pastrarea integritatii si coerentei datelor. Sunt prezentate modalitatile de control al concurentei utilizate de diverse SGBD-uri. Acestea sunt prezentate pe larg, din punct de vedere al definirii, al caracteristicilor si obiectivelor, sunt propuse o serie de elemente comparative care constituie unul din criteriile de selectie a sistemului de gestiune a bazelor de date care va fi utilizat cu precadere de sistem.


In capitolul VII am abordat problematica securitatii sistemelor distribuite prin prezentarea obiectivelor de securitate, a metodelor de realizare si a aspectelor pe care le presupune. Sistemele distribuite fiind sisteme deschise, cu o importanta componenta de comunicatie, trebuie sa acorde o atentie sporita acestui aspect. In acest capitol sunt prezentate nivelurile la care trebuie asigurata securitatea: la nivelul datelor, al aplicatiilor si al mediilor de comunicatie.

Capitolul VIII ofera o abordare practica a tuturor conceptelor discutate si propuse in capitolele anterioare. Este analizata situatia concreta a activitatii de creditare derulata la nivelul unei banci, iar pe baza analizei am propus o solutie de modelare a bazei de date pentru un sistem informatic distribuit conform etapelor propuse in capitolul 3.
Fiecare dintre capitolele II – VII este echilibrat din punct de vedere al notiunilor teoretice si practice, acestea din urma sunt referite pe baza realizarilor din ultimul capitol.
Concluziile lucrarii sunt importante din punctul de vedere al observatiilor si recomandarilor personale facute in baza analizelor realizate si a contributiilor personale aduse la domeniul studiat.

Informații suplimentare

Titlu

Sisteme informatice distribuite

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0602-2

Format

B5

Pagini

312

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sisteme informatice distribuite”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON