Bonusuri de ziua ta casino

  1. Cazinou Web Cele Mai Bune Ruleta Sigura Gratuit: Deci, oricine dorește confidențialitate completă și înregistrări bancare curate ar rămâne, în mod natural, la Jocurile de noroc Bitcoin.
  2. Jocuri De Cazinou Populare Cu Posibilitatea De A Câștiga Bani Reali În 2023 - Dacă preferați trecerea de multe ori puteți verifica pagina noastră despre noi site-uri de cazino pentru a găsi cele mai recente cazinouri.
  3. Cazinou Slot Câștigător Online Gratis 2023: În mod natural, alimentele joacă un rol important.

Blackjack profitabil online 2023

Jocuri Populare Cazinou Gratuite 2023
Șerpii sunt una dintre cele mai mortale creaturi din lume, cu mii de sub-specii diferite de șerpi care cutreieră pământul în prezent și, în timp ce frica de șerpi a fost încet atenuată din cauza diferiților factori, cum ar fi dispariția șerpilor mai mari și defrișările, șerpii reprezintă încă o amenințare iminentă pentru cei care se încurcă cu ei.
Spins Gratuite Slot Gratis 2023Ultimele Jocuri De Noroc Ro 2023
Obțineți opt rotiri gratuite obținând trei simboluri scatter bonus.
Pentru a alege cea mai bună ofertă, trebuie să acordați atenție și cerințelor de pariere, depozitului minim permis și altor detalii.

Pacanele pe bani reali fara depunere

Jocuri De Cazinou Aparate
Rugați-vă prietenii să vă dea toate biletele de loterie pierdute.
Sloturi Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă solicitați o retragere prin transfer bancar, va dura între 3 și 4 zile lucrătoare pentru a primi câștigurile.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Gratis Fara Depunere

Schimburi si schimbari globale

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10248Autor: Butiseacă Alexandru, Folcuț Ovidiu, Jora Octavian-DragomirData apariție: 07-01-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prezentul demers a prins contur, in principal, ca urmare a numeroaselor insistențe ale mai tinerilor mei colegi, editorii volumului – Alex si Tavi – de a așterne pe hartie, intr-o forma elaborata, opiniile fiecaruia dintre noi, cu privire la o problematica destul de controversata. Aș dori sa subliniez, de la bun inceput, ca in pofida ”rezistenței” mele la numeroasele ”provocari” ale colegilor mei, aceștia s-au dovedit extrem de tenace și m-au convins, finalmente, ca am obligația profesionala de a le fi alaturi in acest demers, iar argumentele mele referitoare la timpul pe care l-as putea aloca acestei acțiuni, evident insuficient raportat la complexitatea demersului, s-au dovedit mai puțin puternice, comparativ cu argumentele și determinarea lor. In același context, aș dori sa le mulțumesc amandurora (și) pentru eforturile deosebite pe care le-au depus pentru a fi posibila aceasta apariție editoriala și pentru faptul ca nu s-au lasat descurajați de obstacolele intampinate.

Un cuvant aparte de recunoștința as dori sa adresez domnului profesor Dumitru Miron, care a acceptat sa scrie prefata acestui volum, in stilul inconfundabil al domniei sale și de la care am invațat, pentru prima data, nu doar o parte dintre tainele comerțului internațional, ci și ca trebuie sa fii mentor pentru generațiile urmatoare, indiferent ca acestea sunt generații de studenți sau de colegi mai tineri, care au ales sa imbrațișeze o cariera academica, la nivel universitar.

Marturisesc ca am fost preocupat de faptul ca un demers editorial cu un numar mare de autori, destul de diferiți, din mai multe puncte de vedere, nu va fi ușor de dus la bun sfarșit, iar omogenitatea volumului intr-o atare diversitate culturala, conceptuala etc. va fi dificil de obținut, iar in lipsa unui fir logic pe parcursul intregii lucrari, aceasta ar putea ramane doar o simpla inșiruire de puncte de vedere individuale, dar fara o legatura logica evidenta. Consider totuși, ca prin eforturile susținute ale autorilor și editorilor s-a reușit creionarea unei integrari de ansamblu a componentelor acestui proces, dar las la latitudinea cititorilor sa aprecieze daca acest efort a reușit intr-o masura rezonabila sau intr-o eventuala ediție revazuta și adaugita, aceste eforturi ar trebui sporite, cu rezultate pe masura.

Apariția acestui volum intr-un moment in care pare, mai evident decat in orice alta perioada, ca traim vremuri deosebit de interesante, cu schimbari majore la nivel regional și global se poate constitui intr-un eventual interes suplimentar pentru parcurgerea unei astfel de lucrari, iar abordarea plurivalenta și transdisciplinara a problematicii analizate ar putea sa reprezinte un avantaj suplimentar pentru cititori, care vor avea posibilitatea sa exploreze fațete diferite ale acelorași concepte și sa poata astfel sa compare opiniile autorilor, cu propriile accepțiuni, intrand astfel intr-un dialog, mai mult sau mai puțin direct cu aceștia

Prof. univ. dr. OVIDIU FOLCUT

Informații suplimentare

Titlu

Schimburi si schimbari globale

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0575-9

Format

A5

Pagini

290

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Schimburi si schimbari globale”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON