Cazinou web fără depozit aparate de slot câștigător gratuit

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acesta este un sistem de plăți, care este recunoscut pentru confortul și accesibilitatea sa.
  2. Soft Aparate Jocuri Noroc - Deși numărul spectatorilor străini este mult mai mic decât la Royal Ascot, spectacolul acestor curse nu este mai puțin și uneori mai impresionant.
  3. Ruleta Electronica Populară Jocuri De Cazinou: Pentru un singur lucru, cazinouri regionale atrage clienții din zonele lor locale, de obicei, în termen de aproximativ 30 mile de proprietate, spune Thomas Allen, un analist la Morgan Stanley.

Jocuri de noroc online la cazinou fără depozit

Cele Mai Bune Ruletă Electronica Gratis Online
Thors Hammer procentaj de plată este 96,09%.
Oferte Cazinou Online Fără Depozit Și Fără Depunere Cu Licență În România
Modul distractiv nu este deosebit de amuzant pe cont propriu.
Dacă nu ați încercat să jucați la MyChance Casino înainte, acum este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

Jocuri păcănele electronic aparate

Jocuri De Poker Gratis Texas
Stars Group inovează în mod constant spațiul de poker și inventează noi modalități distractive de a juca cu oameni din întreaga lume, cu jocuri precum turneele Spin & Go, un joc în format hyper turbo cu 3 mâini, care are un premiu aleatoriu selectat înainte de începerea fiecărui joc, jucătorii ocazionali au devenit milionari din aceste fonduri de premii cu jackpot progresiv.
Castiguri Din Spins Gratuite 2023
Deci, dacă vă place dragonii roșii, sakura, panda sau samurai, atunci cu siguranță ar trebui să vă placă Macao.
Română Păcănele Electronic Cu Bani Reali

Rolul si importanta managementului cunostintelor in performanta organizatiilor care invata

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10568Autor: Bordeianu OtiliaData apariție: 01-05-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In noua economie sau in societatea bazata pe cunoastere, invatarea si cunostintele au devenit factori cheie de succes pe plan international, iar resursele intangibile sunt de o importanta vitala. Lupta dintre firmele concurente s-a mutat din planul resurselor tangibile (capital, materii prime, pamant, masini si echipamente etc.) in planul resurselor intangibile, in care elemente precum cunostintele si abilitatea de a le folosi (managementul bazat pe cunostinte) au un rol crucial. Cunostintele au devenit resursa de baza a firmelor, modalitatea prin care ele reușesc sa obtina putere, prestigiu si bogatie in economia si in societatea moderna. Generarea, achizitionarea si folosirea cunostintelor sunt extrem de importante pentru o dezvoltare economica, sociala si culturala sustenabila. Acest principiu se aplica in mod egal indivizilor, organizatiilor, institutiilor publice, companiilor, regiunilor sau chiar statelor.

Lucrarea de fața iși propune o mai buna ințelegere a unor concepte precum KM, organizația care invața (LO), gandirea creativa, procesele inovaționale din companii cat și alte concepte sau direcții strategice prin care firmele pot sa obțina mici avantaje competitive, contribuind la consolidarea dezvoltarilor teoretice și/sau pragmatice. Sunt aduse argumente pertinente ca raspuns la cateva intrebari esențiale privind astfel de concepte: “Cum se transforma cunoștințele tacite in cunoștințe explicite și invers in organizații și care este relația intre acest proces și diseminarea cunoștințelor in organizații?”; “Care este relația teoretica/practica intre KM și LO?”; “Care este relația intre KM, LO, inovația organizaționala și performanța in afaceri?”. Astfel, lucrarea de fața are ca obiectiv major incercarea de a oferi unele raspunsuri la astfel de intrebari complexe și, dupa caz, avansarea unor opinii personale pe tema investigata.

Informații suplimentare

Titlu

Rolul si importanta managementului cunostintelor in performanta organizatiilor care invata

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0628-2

Format

B5

Pagini

174

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rolul si importanta managementului cunostintelor in performanta organizatiilor care invata”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON