Aparate de slot câștigător gratis online

  1. Jocuri Online Română Ruletă Clasică Și Variante Moderne În Anul 2023: De asemenea, oferă utilizatorilor mulți furnizori de software diferiți.
  2. Toate Cazinourile Online Romania - Vă rugăm să verificați regulile de pe site-ul oficial al CasinoChan.
  3. Câștiguri Din Spins Gratuite La Cazinouri Online În 2023: Little River Band of Ottawa indieni au urmărit deschiderea unui cazinou off-rezervare în Fruitport Township din 2023.

Come vincere a blackjack online

Rotiri Gratuite Online La Cele Mai Noi Jocuri De Ruletă Populară Din 2023
Dublarea este oferit atunci când sunt tratate o pereche de cărți.
Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă doriți să obțineți maximum de a juca jocuri de bingo, atunci trebuie să fie extrem de selectiv atunci când vine vorba de un depozit de bingo scăzut.
Dacă sunteți în continuare în căutarea pentru mai multe informații, vom oferi că în alte comentarii, de asemenea.

Joc sloturi gratis

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou În România
Cu jocuri demonstrabil corecte, puteți fi sigur că cazinoul nu poate rig jocul împotriva ta, ca toate datele sunt transparente și disponibile pentru toată lumea pentru a vedea.
Cele Mai Bune Ruletă Noi
Cele mai multe cazinouri online fără descărcări în Canada va avea, de asemenea, o selecție de joc care vine cu descărcări.
Cele Mai Bune Jocuri Slot Gratuite

Regimul juridic al drepturilor conexe dreptului de autor reglementate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

65,00 lei

Categorii: , Cod: 16000Autor: Bogdan AncaData apariție: 08-04-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prin tema propusa se urmareste analizarea aprofundata a interpretarii si exercitarii drepturilor conexe drepturilor de autor reglementate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. In incercarea de a dezvolta doctrina, am oferit noi perspective si orizonturi, intervenind cu diverse solutii si abordari in ceea ce priveste institutiile din domeniul drepturilor conexe dreptului de autor. De asemenea, am urmarit identificarea eventualelor inadvertente in legislatia nationala sau chiar aspecte lacunare pe care am incercat sa le clarificam si sa le imbunatatim. 
Lucrarea este adresata in principal practicienilor dreptului, dar in egala masura si oricarei persoane interesate de materia proprietatii intelectuale. Sunt prezentate o serie de notiuni generale despre creatia intelectuala, opera, autor si dreptul de autor, urmate de o analiza a creatiilor intelectuale generatoare de drepturi conexe, precum si a regimului juridic al acestor drepturi. Sunt tratate atat aspecte privind reglementarile comune in ceea ce ii priveste pe autori, artistii interpreti si executanti, producatorii de inregistrari sonore si audiovizuale, cat si unele referitoare la administrarea si valorificarea drepturilor patrimoniale conexe, urmate de prezentarea unor notiuni generale privind raspunderea juridica pentru incalcarea drepturilor conexe.

Informații suplimentare

Titlu

Regimul juridic al drepturilor conexe dreptului de autor reglementate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-1893-3

Format

Academic

Pagini

288

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regimul juridic al drepturilor conexe dreptului de autor reglementate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON