Cele mai sigure rotiri gratuite cazinou

  1. Jocuri Populare Cazinou Cele Mai Bune Ruletă În România În 2023: Unele mai noi luckyland sloturi alternative au apărut, de asemenea.
  2. Cele Mai Profitabile Cele Mai Bune Variante De Ruletă Electronică Populară - International Game Technology, sau IGT, este una dintre cele mai importante companii din istoria industriei jocurilor de noroc.
  3. Română Online Păcănele Noi Gratis 2023 Cu Simboluri Tematice De Fructe: Cu o gamă largă de cazinouri din care să alegeți, nu există două cazinouri care să ofere jucătorilor aceeași experiență.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Pacanele Gratis Cu Speciale
Când alegeți să stați cu 7s împotriva unui dealer slab cu un 6, veți câștiga în medie 42 din fiecare sută de mâini și veți pierde celelalte 58 de mâini.
Ruleta Sigura Gratis Online Fara Depunere
După aceea, escrocii se vor întoarce adesea la membrii care caută mai mult capital pentru a ajuta la menținerea soldului contului.
Fluffy Favorite este o călătorie cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, care poate fi savurată pe toate dispozitivele, inclusiv pe telefoane mobile.

Pariuri uk

Cele Mai Bune Aparate De Slot Cazinou Fără Depozit Gratis
Odată ce știi unde să găsești locul potrivit pentru a juca, vei descoperi că nu este deloc greu să găsești locul potrivit pentru a juca și a avea succes.
Jocuri Populare Electronice Cazinou Fără Depozit 2023
Megaspin slots-aceste tipuri de pokies sunt o alegere bună pentru jucătorii care doresc să-și crească șansele de a câștiga, deoarece cresc suma pe care jucătorii o pot câștiga.
Cate Tipuri De Poker Sunt

Raspunderea pentru declaratiile cu rea‐vointa in dreptul penal

58,00 lei

Categorii: , Cod: 14225Autor: Andrei NastasData apariție: 17-06-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Studiul monografic asupra declarațiilor cu rea-voința producatoare de consecințe juridice, vizeaza analiza și evaluarea prevederilor legale ale art. 1853, 244, 2441, 309, 311, 312, 313, 314, 3521, 3301 din Codul Penal al Republicii Moldova, prin prisma viziunilor doctrinare in materie, susținute cu practica judiciara pertinenta.

Rezultatele cercetarii reprezinta soluționarea unor probleme privind aplicarea normelor de drept penal vizate, dar și remedii de perfecționare a cadrului normativ in domeniu. Acestea din urma, pot fi utilizate in investigațiile științifice privind infracțiunile care au ca obiect declarația cu rea-voința, producatoare de consecințe juridice, in cadrul examinarii cauzelor penale, la perfecționarea normelor de drept penal, precum și in procesul instructiv-didactic in cadrul Facultaților de Drept.

Lucrarea contribuie la o cunoaștere mai profunda a conceptului ,,declarației cu rea-voința” in dreptul penal, dar și la elaborarea mijloacelor de prevenire a acestui tip de infracțiuni. Lucrarea poate servi drept material de indrumare, in special pentru cei care aplica normele de drept – ofițeri de urmarire penala, procurori și judecatori.

Studiul este elaborat in baza legislației Republicii Moldova.

Informații suplimentare

Titlu

Raspunderea pentru declaratiile cu rea‐vointa in dreptul penal

Preț

58,00

ISBN

978-606-26-1561-1

Format

Academic

Pagini

263

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raspunderea pentru declaratiile cu rea‐vointa in dreptul penal”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON