3D jocuri de cazinou online gratis 2023

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: În primul rând, dacă doriți să vă înscrieți și să pariați pe evenimentele sportive de la Bodog, veți descoperi că există un bonus de înscriere de 100% pe care îl puteți solicita.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Gratuite În 2023 - Cele mai multe cazinouri online care oferă sloturi video le oferă gratuit și bani reali.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Ruletă Populară Gratis: Depunerile realizate pe Mr Bit Casino online sunt realizate instant, indiferent de metoda prin care depuneți..

Jocuri populare cele mai bune 3d sloturi cazinou fără depozit gratis 2023

Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic 2023
În timp ce simbolurile rămân fidele temei jocurilor, există un set standard de pictograme de cărți.
Poker Texas Hold'em Online
Betsoft, 1 2 Gaming și NetEnt sunt câteva exemple de mai mult de 10 diferiți dezvoltatori de jocuri disponibili la cazinou.
Deci, ce ai prefera să ai, gratuit sau 4.

Jocuri cazinou fără depozit rotiri gratuite

Cazinou Rotiri Gratuite 2023
Să razzle-dazzle de slot Dazzle Me te uimi cu diamante scânteietoare.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Online
Există cei care susțin că pokerul bazat pe internet este ilegal atât în Virginia de Vest, cât și în jurul Statelor Unite în ansamblu.
Jocuri De Carti Poker Gratis

Raspunderea penala pentru samavolnicie. Monografie

45,00 lei

Categorii: , Cod: 14652Autor: Sergiu CernomorețData apariție: 28-01-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Studiul monografic este dedicat realizarii unei cercetari științifice cu imanente implicații in materia normativului penal, a doctrinei penale și practicii judiciare, elucidandu-se cumulul de probleme teoretice si aplicative privind raspunderea penala pentru infracțiunea de samavolnicie.     Studiul științific a fost axat pe domeniul dreptului penal special, atenția fiind acordata analizei juridico-penale a infracțiunii prevazute de art. 352 C.pen. – samavolnicia.    

Lucrarea s-a rezumat la analiza juridico-penala a infracțiunii de samavolnicie, in special prin detalierea politicii penale in materia raspunderii pentru aceasta infracțiune, deducerea semnelor de individualizare a samavolniciei supuse raspunderii penale. Obiectul de referința nu a fost supus studiului in știința dreptului penal autohton, reprezentand cercetare de pionierat realizata in Republica Moldova.

Concluziile și recomandarile pot fi luate in vedere de catre toți cei interesați in materia dreptului penal, in cadrul activitații zilnice de incadrarea juridica a infracțiunilor, in procesul de instruire din instituțiile de invațamant cu profil juridic, finalitatea fiind marcata de o mai buna aplicare a prevederilor art. 352 – C.pen. al Republicii Moldova.    

Studiul este elaborat in baza legislației Republicii Moldova. 

Informații suplimentare

Titlu

Raspunderea penala pentru samavolnicie. Monografie

Preț

45,00

ISBN

978-606-26-1656-4

Format

Academic

Pagini

180

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raspunderea penala pentru samavolnicie. Monografie”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON