Publicitatea imobiliara si cartea funciara in dreptul romanesc

22,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371712Autor: Marin MarilenaData apariție: 27-06-2015

Descriere

Modul in care se ține evidența in domeniul imobiliar pentru drepturile, actele și faptele juridice contribuie la un anumit tip de ordine juridica ce caracterizeza societatea in care funcționeaza. Ne propunem ca in structura acestui curs sa parcurgem impreuna sistemele de publicitate imobiliara care s-au aplicat pe teritoriul romanesc de-a lungul vremurilor, sa evidențiem specificul și importanța noțiunilor de baza pe care le folosim in domeniul publicitații imobiliare și al carții funciare, dar și sa analizam anumite probleme pe care legislația romana nu le-a avut in vedere la momentul actualelor reglementari.
Totodata, vom analiza și noțiunile specifice cadastrului, tipul expertizelor tehnice de specialitate ce se pot efectua in acest domeniu, precum și importanța și procedura vizarii expertizelor tehnice imobiliare.

Lucrarea se adreseaza deopotriva studenților și masteranzilor, dar și acelor categorii de profesioniși care se intersecteaza in viața profesionala cu noțiunile specifice publicitații imobiliare și ale carții funciare, și anume: juriști, evaluatori și funcționari publici. Practic, acesta este caracterul de noutate pe care il aduce aceasta lucrare.

Informații suplimentare

Titlu

Publicitatea imobiliara si cartea funciara in dreptul romanesc

Preț

22,00

ISBN

978-606-26-0284-0

Format

Academic

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Publicitatea imobiliara si cartea funciara in dreptul romanesc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON