Super cele mai bune ruletă fara depunere

  1. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc Disponibile În Cazinouri În 2023: Să aruncăm o privire la aceste sloturi În ordine cronologică de eliberare, începând cu cele mai vechi sloturi 3D.
  2. Păcănele Fara Depunere - În consecință, aceste noi simboluri pot duce la noi combinații câștigătoare.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Bonusuri Gratuite: Cu douăzeci de linii de plată, rotiri gratuite, o rundă bonus cu premii potențial mari și simboluri stivuite care pot împinge și deveni wilds, există o mulțime de motive pentru a juca.

Jocuri ca la aparate gratis jocuri ca la pacanele 77777

Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Populară Noi Gratis
Având în vedere toate modificările arent probabil să fie schimbat în următoarele săptămâni, dar în creștere mai frecvent în delaware, new jersey, are posibilitatea de sute de milioane de dolari în venituri anuale.
Jocuri Cele Mai Bune Sloturi Video Online Gratis
Parlays cu numeroase Echipe pot oferi unele randamente robuste, dar greu de a alege un singur câștigător, să nu mai vorbim de șapte sau opt.
Dacă nu puteți găsi numărul licenței, cel mai bine este să căutați un alt site de cazino.

Cele mai jucate cazinouri online

Cel Mai Bun Forum Online Pentru Cazinouri Fără Depozit În România
Jucătorii de jocuri mixte au fost efectiv excluși din serie.
Cazinou Fără Depozit Online Bonus Fara Depunere
Furnizorul suedez de jocuri de noroc online a fost achiziționat de William Hill în 2023.
Blackjack Profitabil Gratuit Fără Depunere Pentru Începători

Practici discursive utilizate in textele media scrise

48,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 382243Autor: Dănilă AdrianaData apariție: 23-02-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fata, prezentata ca teza de doctorat(Practici discursive utilizate in textele media scrise) la Universitatea Bucuresti, isi propune sa urmareasca (pornind de la investigarea unui bogat material lingvistic autentic, inregistrat de presa scrisa romana si germana pre- si post revolutionara din Romania) dinamica unor procedee discursive de presa, la nivelul peritextului verbal.,br>
Studiul are, in primul rand, un caracter descriptiv, fiind, in intregime, original, incercand, pe coordonata investigata, suplinirea si completarea domeniului de cercetare abordat, cu noi aspecte, inexistente in cercetarile efectuate pana in prezent. Dupa stiinta noastra, nu a mai fost efectuata o lucrare de germanistica pe tema in discutie, cu atat mai putin o abordare contrastiva, germano-romana, pe subiectul dat. Bibliografia romaneasca de specialitate inregistreaza, in acest sens, un excelent studiu al Mariei Cvasnii Catanescu, 2006, privind Retorica publicistica. De la paratext la text, care ne-a servit ca element de referinta, atat in ceea ce priveste orientarea teoretica, cat si in ceea ce priveste metodologia de abordare si analiza a materialului.

Lucrarea este structurata in opt capitole, cuprinzand o prima parte, introductiva, cu caracter teoretic, avand ca obiectiv definirea si circumscrierea sferei de investigatie a subiectului abordat si o a doua parte, cu caracter aplicativ, prezentand rezultatele concrete obtinute in urma investigatiei efectuate pe material. Lucrarea se incheie cu un capitol de concluzii, prezentand rezultatele studiului si sugerand eventualele directii noi de cercetare deschise de acesta.

Sustinerea ideilor noastre se bazeaza pe consultarea unei bogate si recente bibliografii de specialitate (cf. Bibliografia selectiva de la sfarșitul lucrarii).
In incheierea acestor consideratii introductive, as dori sa multumesc tuturor celor care, prin competenta si bunavointa, ne-au facilitat realizarea lucrarii.

Informații suplimentare

Titlu

Practici discursive utilizate in textele media scrise

Preț

48,00

ISBN

978-606-26-0535-3

Format

Academic

Pagini

348

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Practici discursive utilizate in textele media scrise”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON