Spins gratuite cu cazinou fără depozit

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Poate oferi 300 de jocuri, dar dacă jocurile care vă plac nu sunt acolo, atunci nu vă este de folos.
  2. Bonusuri Română Rotiri Gratuite - PAB a fost incompletă și jucătorul nu a răspuns la cererile noastre pentru informații suplimentare, caz învechit-datat și închis.
  3. Jocuri Populare Online Cazinou Fără Depozit România 2023: Dar opiniile publice anti-jocuri de noroc au câștigat importanță.

Blackjack pentru bani fara depunere

Ruletă Electronica Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă există vreo confuzie, ne place să o clarificăm.
Română Slot Rotiri Gratuite
Vrăjitorul întunecat va acorda 10 rotiri gratuite și 5 simboluri în expansiune (în loc de 1 acordat într-o rundă bonus normală).
Ține-ți ochii pe recenziile noastre online din Marea Britanie pentru a vedea ce alte site-uri oferă.

Sigure slot câștigător cazinou gratis

Jocuri De Noroc Slot
Este licențiat și înregistrat în Malta cu numărul de înregistrare al companiei C.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
Pentru a vă asigura că vă petreceți doar timpul prețios pe ceva care merită.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023

Politici comerciale. Abordari teoretice si practici interntionale. Editia a II-a revizuita si adaugita

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8627Autor: Ilie GeorgetaData apariție: 31-01-2014

Descriere

Lucrarea Politici comerciale. Abordari teoretice si practici interntionale. Editia a II-a revizuita si adaugita se adreseaza tuturor celor preocupati in a se familiariza si a aprofunda problematica specifica politicilor comerciale internationale contemporane. Continutul celor sapte capitole urmareste sa contribuie la consolidarea capacitatii de analiza a deciziilor comerciale la nivel mondial din perspectiva efectelor acestora asupra partenerilor de afaceri internationali.

Primul capitol cauta sa depaseasca stadiul unei prezentari sumare a notiunilor de baza specifice politicilor comerciale contemporane. Astfel, prin problematica prezentata se incearca conturarea unor raspunsuri la intrebari precum: ce se intelege prin politici comerciale, care sunt obiectivele acestora, care este rolul corporatiilor transnationale in elaborarea unor instrumente de politici comerciale. Locul central in cadrul acestui capitol este detinut de tipologia politicilor comerciale, caz in care sunt prezentate aspecte cu caracter teoretic insotite de o serie de exemple privind politicile comerciale de liber schimb si protectionista.

Urmatoarele patru capitole reprezinta nucleul de baza al lucrarii, acestea concentrand principalele instrumente de politica comerciala, si anume: instrumentele cu caracter tarifar si netarifar aplicabile preponderent importurilor si instrumentele de promovare si stimulare a exporturilor. Pe tot parcursul acestor capitole, problematica teoretico-explicativa este dublata de o multitudine de casete cu explicatii suplimentare si exemple practice desprinse din realitatile comertului international si a politicilor comerciale ale tarilor lumii, inclusiv Romania.

Capitolul sase se doreste a fi o ancorare in realitatile relatiilor comerciale internationale contemporane, prin abordarea unor aspecte intre care se remarca locul instrumentelor de politica comerciala in obiectivele si principiile sistemului comercial international, criza de incredere si revitalizarea sistemului comercial international, sistemul comercial international sub imperativele conjuncturii economice mondiale si ale Rundei Doha, reinventarea actualului sistem comercial international, aducerea afacerilor in board-ul Organizatiei Mondiale a Comertului.

Ultimul capitol este dedicat analizei principalelor acorduri comerciale multilaterale negociate in cadrul Organizatiei Mondiale a Comertului. In acest sens, au fost selectate acordurile care reglementeaza problematica apararii comerciale, cele care trateaza problematica a doua sectoare dintre cele mai negociate in cadrul OMC, si anume agricultura si textilele si confectiile, cele care vizeaza politica vamala si alte acorduri de interes pentru politicile comerciale contemporane.

Intreaga lucrare este insotita cu o multitudine de casete cu explicatii suplimentare si exemple practice desprinse din realitatile politicilor comerciale ale tarilor lumii, inclusiv Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Politici comerciale. Abordari teoretice si practici interntionale. Editia a II-a revizuita si adaugita

Preț

35,00

ISBN

978-606-647-884-7 

Format

Academic

Pagini

310

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Politici comerciale. Abordari teoretice si practici interntionale. Editia a II-a revizuita si adaugita”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON