Jocurile de noroc se deschid

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Slot Câștigător Gratis 2023: Nu am putut fi mai entuziasmați după ce am urmărit un meci de deschidere atât de interesant.
  2. Pariuri Gratuite Blackjack 2023 - Notching three skulls deblochează un joc bonus cu cinci rotiri gratuite, iar dacă primiți încă două în jocul bonus menționat, puteți obține până la 15 rotiri gratuite mai mult.
  3. Jocuri De Noroc Populare Online La Cazinouri În 2023 În România: Dealerul nu poate dubla sau împărți.

Poker este joc de noroc

Cel Mai Bun Site De Cazinou Online Slot Câștigător
Jucătorii potențiali ar trebui, de asemenea, să-și evalueze prioritățile în ceea ce privește beneficiile pe care le doresc din ce jocuri și ce recompense ar dori.
Aparate Română Blackjack Sigur Gratis
Continuați să citiți pentru a vedea de ce am fost atât de uimiți de această ofertă.
Asta se reduce la preferințele tale.

Jocuri cazinou fără depozit online gratis aparate

Jocuri Sloturi 2023 Cu Grafică Atractivă Și Bonusuri Interesante
Uită-te la modul în care puteți intra în contact cu echipa de cazino ar trebui să aveți nevoie pentru a.
Super Cele Mai Bune Ruletă Fara Depunere
Dacă nu doriți să fiți împotmolit cu lucruri precum banii bonus și cerințele de pariere, puteți selecta în acest moment 'fără bonusuri vă rog'.
Cazinou Fără Depozitri Spins Gratuite 2023

Piete de capital

37,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 24168Autor: Ionescu George H., Stângă Elena, Vilag Ruxandra DanaData apariție: 10-02-2010 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Materia pietelor de capital si a burselor (piete reglementate, in noua denumire europeana) este una deosebit de vasta. Pornita ca o disciplina aplicativa, ea poate fi completata cu un corp important de cunostinte preluate de la alte discipline economice si juridice si se ambitioneaza sa propuna propria sa osatura conceptuala. De asemenea, disciplina amintita poate fi, la randul sau, dezvoltata ramificat, generand un arbore complex de materii derivate sau adiacente. Ea permite, in plus, dezvoltarea unor paliere deosebite de abordare, uzand de un instrumentar teoretic si aplicativ diferit, specific publicului caruia i se adreseaza: specialisti, profesionisti, mediu academic, management, investitori in sens larg, studenti etc.

Aceasta carte „Piete de capital” se adreseaza in primul studentilor si acopera programa analitica aferenta cursului de predat la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, studii de licenta sau masterat. Cuprinderea sa, la nivelul suprafetei tematicii abordate si a adancimii investigarii subiectelor, este croita dupa bugetul de ore acordat cursului de baza. Cei care il vor studia sunt presupusi a-si fi insusit notiunile economice fundamentale, fara a dispune insa de cunostinte avansate in materia investitiilor financiare.

Manualul „Piete de capital cuprinde o sinteza scrisa a informatiei practice utile viitorilor economisti cu privire la domeniul pietei de capital si a burselor de marfuri si de valori contemporane. Inevitabil, bagajul informational va f i intregit cu informatii suplimentare furnizate la orele de curs propriuzis si la seminarii. Contributiile referite vor aduce, interactiv, suflul vitalist si spectaculos al pietelor financiare, element specific care individualizeaza aceasta materie dinamica, aflata intr-o continua redefinire, fata de alte discipline economice.

Continutul manualului „Piete de capital„, pe langa notiuni cuprinse in tezaurul comun al bogatei literaturi specifice de specialitate, include cunostinte acumulate in cursul activitatii practice in domeniul bursier si investitional, distilate prin experienta didactica, preponderent dar nu exclusiv universitara. O preocupare constanta a fost dubla referire, care sa acopere atat modelele consacrate si exersate international in materie, cat si realizarile contemporane autohtone. Ca in orice domeniu al cunoasterii si cu atat mai mult intr-unul in care schimbarile au loc de multe ori la intervale de timp mai scurte decat cele anuale, continutul manualului va trebui periodic revazut si completat.

Romania, tara care se afla in plin efort de aliniere la standardele impuse de statutul de membru al Uniunii Europene, anunta iminente si substantiale schimbari legislative si institutionale in domeniul pietelor reglementate. Autorii se declara avizati de necesitatea unor editii revizuite si completate ale acestei carti si isi exprima anticipat multumirea fata de cei care, suplimentar, prin sugestiile si observatiile lor vor contribui la imbunatatirea prezentului material.

Dedicam aceasta lucrare „Piete de capital” studentilor nostri, prezenti si viitori si, nu in ultimul rand, tuturor celor care ne-au indrumat si ne-au ajutat neconditionat de-a lungul timpului.

Informații suplimentare

Titlu

Piete de capital

Preț

37,00

ISBN

978-973-129-542-8

Format

A5 14,5 x 20

Pagini

409

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piete de capital”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON