Notiuni elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international. Curs universitar

30,00 lei

Categorie: Cod: 14026Autor: Popa Tache Cristina-ElenaData apariție: 01-04-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea „Noțiuni elementare privind standardele de protecție a investițiilor in dreptul internațional” este un curs universitar care abordeaza in mod detaliat instituțiile specifice acestei ramuri de drept. Contextul in care apare este determinat de interesul global pentru studiul dreptului international al investițiilor, drept ce a inceput a fi studiat in marile centre universitare ale lumii, in cadrul unor cursuri universitare sau postuniversitare.

Crizele recente care continua sa afecteze climatul investițional, pot fi gestionate corect numai prin cunoașterea corespunzatoare a punctelor sensibile ale sistemului, iar acest lucru este valabil atat pentru state, cat și pentru toți ceilalți actori implicați in domeniul investițiilor. Din acest motiv, sunt binevenite toate lucrarile de specialitate care conduc catre aflarea „secretelor” și a celor mai potrivite soluții pentru desfașurarea activitaților investiționale in condiții cat mai bune.

Toate acestea fac din acest curs universitar un material deosebit de util pentru studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetatori științifici și practicieni din mediul științelor juridice și administrative (avocați, consilieri juridici, notari, arbitri, judecatori, funcționari publici, demnitari etc.) și in general pentru toți cei interesați de dreptul internațional al investițiilor.

Informații suplimentare

Titlu

Notiuni elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international. Curs universitar

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-1544-4

Format

A5

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Notiuni elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international. Curs universitar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON