Manual terminologic de dreptul mediului

68,00 lei 61,20 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 8112021Autor: Andreea KajcsaData apariție: 31-12-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prezenta lucrare, juridică, socială, științifică și în egală măsură modernă în abordare, acoperă noțiunile de bază specifice dreptului mediului. Am considerat oportun să abordăm problematica dreptului mediului din perspectiva unui spectru larg, referindu-ne în acest context la concepte dintre cele mai diverse şi relevante, precum, ecodiversitate, etică ecologică, economie verde, energie albastră, achiziții verzi, viitor sustenabil, agricultură ecologică, eco-anxietate și altele. Prin parcurgerea lucrării avem convingerea că cititorul interesat va descoperi cât de vaste și complexe sunt abordările economice, interdisciplinare și, desigur, juridice în materia protecției şi conservării de o manieră sustenabilă a mediului.

Acest manual terminologic de dreptul mediului se doreşte a fi un instrument util atât pentru studenți și profesioniști ai domeniului, cât și pentru toţi cei interesaţi de mediu și conservarea acestuia, preocupaţi să își dezvolte o conștiință ecologică, întrucât el oferă sintetic, rapid  şi argumentat, informaţii juridice de mediu dintre cele mai diverse și actuale.

Menţionăm că, realizarea lucrării care desigur, este perfectibilă, a presupus în mod firesc un demers al instrumentelor juridice prin care se protejează şi se pune în valoare mediul, dar şi al strategiilor şi documentelor relevante în materie. Aşteptăm reacţia cititorului interesat, care să ne dea dreptate, să ne aprecieze sau să ne critice, dar cu siguranţă, să ne încurajeze în continuarea acestui demers pe care îl oferim lumii ştiinţifice.

Informații suplimentare

Titlu

Manual terminologic de dreptul mediului

Preț

68,00

ISBN

978-606-26-1437-9

Format

A5

Pagini

413

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manual terminologic de dreptul mediului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON