Cazinou web fără depozit aparate de slot câștigător gratuit

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acesta este un sistem de plăți, care este recunoscut pentru confortul și accesibilitatea sa.
  2. Soft Aparate Jocuri Noroc - Deși numărul spectatorilor străini este mult mai mic decât la Royal Ascot, spectacolul acestor curse nu este mai puțin și uneori mai impresionant.
  3. Ruleta Electronica Populară Jocuri De Cazinou: Pentru un singur lucru, cazinouri regionale atrage clienții din zonele lor locale, de obicei, în termen de aproximativ 30 mile de proprietate, spune Thomas Allen, un analist la Morgan Stanley.

Jocuri de noroc online la cazinou fără depozit

Cele Mai Bune Ruletă Electronica Gratis Online
Thors Hammer procentaj de plată este 96,09%.
Oferte Cazinou Online Fără Depozit Și Fără Depunere Cu Licență În România
Modul distractiv nu este deosebit de amuzant pe cont propriu.
Dacă nu ați încercat să jucați la MyChance Casino înainte, acum este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

Jocuri păcănele electronic aparate

Jocuri De Poker Gratis Texas
Stars Group inovează în mod constant spațiul de poker și inventează noi modalități distractive de a juca cu oameni din întreaga lume, cu jocuri precum turneele Spin & Go, un joc în format hyper turbo cu 3 mâini, care are un premiu aleatoriu selectat înainte de începerea fiecărui joc, jucătorii ocazionali au devenit milionari din aceste fonduri de premii cu jackpot progresiv.
Castiguri Din Spins Gratuite 2023
Deci, dacă vă place dragonii roșii, sakura, panda sau samurai, atunci cu siguranță ar trebui să vă placă Macao.
Română Păcănele Electronic Cu Bani Reali

Managementul integrarii in munca a somerilor

17,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9487Autor: Dămășaru CostinData apariție: 11-12-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Managementul integrarii in munca a somerilor isi propune o investigare a modului in care trasaturile de personalitate sunt relevante pentru depasirea conditiei de persoana neangajata somer sau in vederea orientarii profesionale. In prezent, evaluarea personalitații tinde sa aiba un rol din ce in ce mai important și larg recunoscut in cadrul organizațiilor, fiind aplicata pentru scopuri multiple, de la a identifica potențialul persoanei evaluate in ceea ce privește un anumit loc de munca pana la managementul talentelor, respectiv evaluarea nevoii pentru formare profesionala continua si training.

Reducerea somajului si implicit o mai buna integrare a persoanelor neangajate pe piata muncii sunt probleme acute ale societatii, amplificate de instabilitatea climatului de afaceri asociata turbulentelor aduse de criza economico-financiara de dupa 2008. Șomajul este vazut ca una dintre problemele cruciale de rezolvat in acceptiunea guvernelor europene iar cresterea gradului de ocupare a fortei de munca constituie deziderat al Strategiei Europa 2020. Obiectivul european de coeziune sociala incearca sa reduca la minimum diferentele de bunastare si de pe pietele fortei de munca regionale. Astfel, prima parte a lucrarii este orientata catre explotarea informatiilor provenite din analiza statistica a unor indicatori referitori la nivelul de ocupare a fortei de munca si bunastarea economica a unei regiuni. Sunt prezentate informatii despre principalii indicatori ai ocuparii, mai ales la nivelul judetelor; de asemenea, potentialul de crestere economica a judetelor este analizat prin prisma produsului intern brut. creșterea PIB-ului este vazuta ca o masura de dinamism a unei economii și a capacitatii sale de a crea noi locuri de munca.

Punctul de pornire pentru analiza potențialului integrarii in munca a șomerilor l-a constituit analiza unor aspecte economico-sociale ale regiunilor de interes pentru studiu. In capitolul 1 este facuta o analiza a indicatorilor de ocupare a fortei de munca si ai situației economice din Romania, la nivel national, pe cele opt euroregiuni si in cele sase judete supuse studiului: Botosani, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Teleorman si Valcea. De exemplu, statisticile releva valori mai mari ale ratelor de ocupare pentru barbati fata de valorile pentru femei – aspect care explica interesul pentru studiul mai aprofundat al diferentelor de gen si al managementului diferentiat al actiunilor de integrare a somerilor. Aspectul intereseaza pentru particularizarea actiunilor de integrare a somerilor cu atat mai mult, cu cat mediul rural este grav afectat de lipsa de oferte de angajare de calitate mai ales pentru femei, pentru tineri si alte categorii vulnerabile.

Obiectivul principal al studiului de fața consta in identificarea unor caracteristici regasite la nivelul personalitații in randul persoanelor provenite din mediul rural romanesc. Aceste informații sunt considerate a fi esențiale pentru trasarea unor direcții cu privire la managementul integrarii in munca a șomerilor: cunoscand caracteristicile de personalitate regasite in cadrul grupului vizat, putem identifica posibile nevoi și așteptari ale acestora raportate la mediul in care iși vor desfașura activitatea profesionala, cat și factori favorizanți sau nefavorabili integrarii in colective profesionale a membrilor populației vizate.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul integrarii in munca a somerilor

Preț

17,00

ISBN

978-606-26-0447-9

Format

A5

Pagini

141

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul integrarii in munca a somerilor”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON