Jocuri aparate de cazinou slot fără depozit gratis 2023

  1. Cele Mai Bune Cazinou Slot România 2023: Puteți alege dintre cele mai bune jocuri slot online, inclusiv favoritele fanilor precum Money Train 2 de la Relax Gaming, Book of Dead de la Play n Go și Dead or Alive II de la NetEnt.
  2. Aparate Română Păcănele Electronic Gratis 2023 - În acest fel veți primi un bonus de rotiri gratuite pentru a descoperi, gratuit, de ce credem că aceste cinci sunt cele mai bune sloturi BetMGM în 2023.
  3. Jocuri Blackjack Mobil Online Gratis: Alternativ, jucătorul poate primi până la două sute de rotiri gratuite jucând suficient de regulat.

Cele mai profitabile română ruleta sigura

Sigure Aparate De Slot Câștigător Online Bonus Fara Depunere Cazinou
O combinație de o mulțime de bani, împreună cu o bucată decentă de rotiri bonus, va juca de cele mai multe cărți Dominicanos.
Joc Blackjack Profitabil Gratis
Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți fan al Mini Baccarat, care este proiectat cu ecrane mici în minte și rulează frumos atunci când este jucat la cazinouri mobile.
Pe aceasta cale iti multumesc in primul rand tie Ioana, astfel încât să îți formezi o părere înainte ccazino a-l încerca..

Aparate de slot câștigător online pareri

Cele Mai Bune Online Păcănele Cazinou Fără Depozit 2023
Acest lucru vă mărește șansele de câștig de zece ori..
Pariuri Sportive În Harlau România
El a folosit salteaua pentru pârghie, lansarea de pe ea și aterizare pe cealaltă parte a mesei impecabil.
Jocuri Română Spins Gratuite La Cazinou Și Noi În 2023 Fără Descărcare

Managementul inovarii in educatie

20,00 lei

Categorii: , Cod: 9486Autor: Chină RemusData apariție: 12-11-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Managementul inovarii inseamna ca organizația (școlara) a ajuns la maturitatea necesara sa poata dezvolta programe și proiecții reale de inovare a proceselor proprii. Managementul inovarii se refera in primul rand la procese dar și la produsele realizate de organizație. In mod evident, cand ne referim la o organizație/entitate educaționala, produsele realizate sunt cele educaționale (produse și servicii) oferite elevilor/studenților. Managementul inovarii este, fara indoiala unul dintre instrumentele cel mai importante prin care se pot dezvolta capacitațile creative ale personalului unei organizații. De-a lungul timpului s-au elaborat, creat și dezvoltat mai multe instrumente specifice managementului inovarii: TRIZ (Teoria Rezolvarii Creative a Problemelor), modelul Phase – Gate, Fuzzy Front End Process etc. Exista doua perspective ale inovarii in ((micro)sistemele și procesele educaționale: Un proces de inovare impus din exteriorul organizației, prin norme, instrumente, mecanisme și idei care vin de la o autoritate superioara. De regula, la aceste impuneri se creeaza și cea mai mare rezistența la schimbare: organizațiile lucreaza și accepta de nevoie, capacitațile creative sunt, in foarte puține situații, declanșate! Este o inovare „Top down” – de sus in jos! Avem numeroase exemple de „inovare” de acest tip: schimbarea curriculum-ului, schimbarea mecanismelor de evaluare/autoevaluare, introducerea a numeroase platforme și aplicații electronice in care școlile trebuie sa incarce tot felul de date „necesare și utile școlii”…

Al doilea tip de inovare poate fi pornit din interiorul organizației: „Bottom up” – de ”Jos in sus” sau din interiorul organizației spre sistem! Acest proces poate fi mult mai ușor acceptat, totul depinde de liderii organizației!

In ambele situații, managementul inovarii este la fel de important, util și absolut necesar pentru orice organizație școlara/entitate educaționala! Orice organizație care ignora procesul inovarii este condamnata la un proces de stagnare și o „evoluție” superficiala și artificiala!

In acest curs vom interacționa cu mai multe modele ale inovarii și creativitații dar și cu instrumente dedicate imbunatațirii calitații proceselor educaționale, ca instrumente noi și utile pentru gestionarea proceselor respective.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul inovarii in educatie

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0472-1

Format

A5

Pagini

126

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul inovarii in educatie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON