Macroeconomie

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 99903Autor: Glăvan BogdanData apariție: 19-02-2009 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Scopul acestei lucrari este initierea studentilor in utilizarea “modului economic de gandire” pentru a descifra tainele fenomenelor care afecteaza economia in ansamblu, precum inflatia sau somajul.

Macroeconomia ca disciplina a cunoscut ample modificari in ultimele decenii. In special paradigma potrivit careia statul trebuie sa isi asume rolul de a controla si dirija evolutia economiei, pentru a ne feri de instabilitatea inerenta a economiei de piata, a fost puternic criticata. Manualele moderne isi propun sa explice mai clar modul de functionare al pietei libere si felul in care politicile guvernului pot ajuta sau impiedica mersul economiei.

Sper ca studentii sa gaseasca in paginile care urmeaza un mod atractiv, convingator si mai ales instructiv de a analiza fenomenele macroeconomice. Sunt increzator ca prezenta carte reprezinta un mijloc mai accesibil pentru tinerii discipoli ai economiei de a-si perfectiona intelegerea acestui vast si complex domeniu.

Multumesc celor care m-au sfatuit si incurajat constant pe parcursul redactarii acestei lucrari. Greselile ramase cad in intregime in responsabilitatea mea. Cu gandul la o viitoare editie mai buna, sper ca veti gasi aceasta lectura utila.

Bogdan Glavan

Informații suplimentare

Titlu

Macroeconomie

Preț

25,00

ISBN

978-973-129-356-1

Format

Academic

Pagini

204

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Macroeconomie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON