Cele mai bune aparate de 3d slot românia

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Unde poți juca jocul.
  2. Pacanele Gratis Fara Depunere - Revolution Chop House este situat la etajul al doilea pentru o experiență culinară mai sofisticată.
  3. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Rotiri Gratuite 2023: Nu există taxe pentru depozit și toate depozitele sunt instantanee, cu excepția transferului bancar și a cecului.

Jocuri populare de cazinou fără depozit pe bani reali 2023

Ruletă Populară Noi
Solar Se7en este jucat pe o grilă de cinci pe patru și are un total de 40 de linii de câștig fixe.
Ce Program Au Cazinourile Online Pentru Jocuri Si Pariuri
Dacă sunteți unul dintre cei norocoși care a jucat cursul Straits în Sheboygan, atunci aceasta va fi o perfecționare plăcută pentru Runda pe care ați jucat-o.
Aici, câștigătorii jocurilor de poker online câștigă intrarea în turneele de poker din viața reală.

3D păcănele online pareri

Aparate De Slot Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit
De fapt, weve a găsit de fapt un slot machine de la GameArt care se numește pur și simplu Dancing Lions.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Online
Jocurile de Top pe care le puteți juca pe mobil includ jocuri de masă precum toate variantele de Blackjack și ruletă, precum și keno și video poker.
Aparate De Cazinou Online Slot Gratuite Fără Depunere În România

Logistica si distributia marfurilor – suport de curs. Editia a V-a

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10465Autor: Burda AlexandruData apariție: 16-11-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Economia mondiala se afla intr-un proces de transformare continua care s-a acelerat semnificativ incepand din deceniul al noualea al secolului al XX-lea. Dintre aceste transformari se remarca ponderea tot mai importanta a schimburilor comerciale, cresterea importantei acestora pe plan mondial, reflectata in formarea a numeroase organizatii avand ca obiect liberalizarea lor. Are loc in acelasi timp o dezvoltare rapida a serviciilor, inclusiv o tendinta tot mai marcata de externalizare a acestora ca si a altor activitati alta data traditionale in activitatea economica a firmelor producatoare si comerciale.

In sfarsit, dar nu in ultimul rand, diversitatea produselor si serviciilor care fac obiectul schimburilor comerciale a devenit foarte mare. Si este in continua crestere. Ea este puternic stimulata si de dezvoltarea distributiei bunurilor de consum, ca principal instrument si directie de dezvoltare a comertului pe principii de eficienta economica. Toate aceste fenomene si altele strans legate ca natura și prin influența, au generat o crestere puternica a competitivitatii ca si a necesitatii de a face fata unui mediu economic tot mai competitiv. Unul dintre aceste instrumente este logistica.

In prezent, nici un manager din domeniul comertului nu isi poate desfasura activitatea fara cunoasterea notiunilor specifice logisticii si distributiei marfurilor: achizitii, stocare, transport, depozitare etc. Cu atat mai mult cu cat logistica marfurilor, cu pozitia sa de instrument concurential datorata contributiei sale la cresterea eficientei activitatii comerciale, a devenit si un instrument esential de management.

Aceasta lucrare, fara nici cea mai slaba pretentie de a fi una completa, este un suport de curs. Scopul ei este de a pune la dispozitia studentilor de la cursul de zi si cu frecventa redusa, viitori manageri in comert, o serie de cunostinte de baza din domeniul logisticii si distributiei marfurilor. In acelasi timp insa, intentia autorului este ca aceasta foarte succinta lucrare sa faciliteze asimilarea ulterioara a unor cunostinte mai complete din acest domeniu ca si din cele conexe. Prin aceasta se va obtine o crestere a nivelului pregatirii studentilor si a capacitatilor profesionale a viitorilor manageri. Lucru necesar pe o piata romaneasca integrata celei a Uniunii Europene si caracterizata prin cele mai inalte standarde de performanta si competitivitate.

Informații suplimentare

Titlu

Logistica si distributia marfurilor – suport de curs. Editia a V-a

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0649-7

Format

Academic

Pagini

264

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Logistica si distributia marfurilor – suport de curs. Editia a V-a”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON