Jocuri română păcănele cu fructe gratis

  1. Opinii Despre Rotiri Gratuite Online: Terenul de joc cu cinci role și 60 de linii active este executat pe pânză albastră și este înconjurat de un cadru auriu.
  2. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc La Blackjack În 2023 - Este posibil ca echipa Angels să se întoarcă la o serie mondială, deoarece au semnat senzația Japoneză Shoei Ohtani în iarna anului 2023.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratis Noi 2023: Ori de câte ori apare un Wild, Monedele se adaugă la potul de monede, care este situat deasupra rolelor.

Cel mai bun site de ruletă electronica

Blackjack Sigur Pariuri Gratuite
Acest slot jackpot are multe caracteristici bonus excelente, iar jackpoturile mini, minore, majore și mega sunt acordate aleatoriu.
Ruletă Online Gratuite 2023
Cu atât de multe opțiuni fiind o parte a acestui serviciu, sunt obligate să fie unele promoții mari, care sunt disponibile cu cazinoul și voi lua o privire atentă la cele mai bune dintre ele disponibile în prezent.
Veți colecta premii în timp ce rotiți rolele.

Jocuri de cazino cu speciale gratis

Păcănele Cazinou 2023 Online Cu Bonusuri Exclusive
Cu toate acestea, nu au existat plângeri cu privire la natura practicilor site-urilor până în prezent.
Bonus Fără Depunere La Vlad Cazino
Există destul de mult tot ceea ce ați găsi pe un etaj real al cazinoului.
Cum Sunt Impozitate Veniturile Din Jocurile De Noroc In Romania

Investigarea fraudelor. Volumul I

41,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 6653Autor: Pantea MariusData apariție: 07-01-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Primul volum, este acela de a lua cititorului dreptul de a judeca el insusi cartea pe care o citeste, de a-si spune tot el la sfarsitul lecturii ceea ce crede despre ceea ce a citit, despre continutul de idei si forma de exprimare, despre valoarea cartii, singura care o va aseza in locul pe care toti cei ce scriu si-l doresc: in patrimoniul spiritual al poporului caruia ii apartin. Al doilea, este acela ca a „inainte cuvanta” inseamna sa te insinuezi intre autor si cititor si sa nedreptatesti prin parerea ta pe unul dintre ei.

Lucrarea Investigarea fraudelor. Volumul I are o tinta precisa declarata de autorul insusi: plagiatul, pirateria si contrafacerea sunt acte grave de incalcare a drepturilor creatorilor, constituie flagelul lumii de astazi, iar combaterea lui reprezinta o prioritate. Pentru aceasta este nevoie de oameni pregatiti, iar lucrarea domnului Marius Pantea reprezinta, cu certitudine, un demers stiintific util intr-un domeniu sensibil care preocupa nu doar pe creatori, pe industriasi si pe comercianti ci si statele confruntate cu nevoia de a asigura o protectie eficienta creatiilor si creatorilor.

prof. univ. dr. Viorel Ros

Informații suplimentare

Titlu

Investigarea fraudelor. Volumul I

Preț

41,00

ISBN

978-606-647-429-0

Format

Academic

Pagini

292

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Investigarea fraudelor. Volumul I”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON