Jocuri online cu aparate 77777

  1. Rotiri Gratuite La Cazinou În România: Iată un tutorial pas cu pas despre cum să lucrați slotul suplimentar Chilli Megaways.
  2. Spins Gratuite Aparate - Faceți timp pentru a revizui platforma mobilă și pentru a vă bucura de acces instantaneu la jocurile preferate.
  3. Română Păcănele Electronic Noi 2023: Din cele mai vechi timpuri, gloria țiganilor și abilitățile lor pentru vrăjitorie nu a lăsat nici un suflet viu singur.

Gratis cele mai bune slot online

Joaca Cazinou Online Slot
Aceasta înseamnă că puteți accesa cazinoul de pe iPhone și iPad, precum și cazinoul de pe Android.
Română Blackjack Sigur Gratis Fara Depunere
Nu trebuie confundat cu Zitro Interactive Free Bingo Dream Multi care are până la 20 de cărți, acest joc are maximum 4 cărți de bingo pentru a juca cu pariurile plasate pe fiecare carte.
Deși Bill Russell a fost inițial selectat de St.

Web cazinou online 3d slot gratuit

Cele Mai Bune Ruletă Populară Bonus Fara Depunere
Aceasta poate apărea pe oricare dintre role și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția scatter-ului.
Ce Este Blackjack Online
Majoritatea platformelor vor oferi, de asemenea, o serie de sloturi cu jackpot progresiv.
Jocuri Ca La Cazinou Gratuite

Intersecting Identities. Explorations of the Self in Jewish-American Autobiographical Writing

48,00 lei

Categorii: , Cod: 15328Autor: Ștefana IosifData apariție: 18-10-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fata ofera o incursiune in analiza scrierilor autobiografice semnate de autori americani de origine evreiasca, propunandu-si ca obiectiv central trasarea unor punti de legatura intre specia literara in sine si identitate. Aportul adus la dezvoltarea domeniului consta atat in noutatea temei centrale, in tratarea careia explorarea identitatii se imbina cu fluiditatea specifica autobiografiei, cat si autorilor selectati, ale caror lucrari autobiografice nu au fost incluse in studiile canonice ale speciei literare pana la momentul actual.

Scrierile autobiografice s-au bucurat de un interes sporit in ultimele decenii in contextul ascensiunii politicilor identitare si in tandem cu revolutionarea canoanelor literare. Refuzul anterior de a include categorii marginalizate in discursul cultural si academic face din autobiografii artefacte indispensabile, cu rol central. In pofida lipsei rigorilor teoretice si a profundei lor subiectivitati, caracterul fluid al scrierilor le confera veridicitate. Desi fiecare scriere autobiografica in sine este insuficienta pentru a formula concluzii generale, alaturarea relatarilor multiple creeaza o imagine de ansamblu a unei realitati sociale. Lipsa de strictete inerenta speciei presupune un caracter unic, determinat de autor, a carui identitate o reflecta.

Autobiografiile selectate demonstreaza natura limitata si artificiala a monolitului cultural. Autoarele feministe, Gerda Lerner si Letty Cottin-Pogrebin, sunt legate de dorinta comuna de autodefinire, eliminand distinctiile artificiale dintre subiectivitate si obiectivitate, personal si politic, public si privat. Cele doua texte dovedesc maleabilitatea speciei literare, ce permite imbinarea stilurilor si formelor aparent opuse. Lucrarile lui Alfred Kazin si Norman Podhoretz evidentiaza diferentele dintre reprezentantii celei de-a doua generatii de imigranti, dintr-un context aparent omogen, dar care isi manifesta optiunea auctoriala intr-o maniera diametral opusa. Tratarea celor patru opere demonstreaza valentele multiple incluse sub umbrela culturii evreiesti americane, in care niciuna nu contesta legitimitatea celeilalte, ci o completeaza cu o noua dimensiune.

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Intersecting Identities. Explorations of the Self in Jewish-American Autobiographical Writing

Preț

48,00

ISBN

978-606-26-1785-1

Format

academic

Pagini

218

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Intersecting Identities. Explorations of the Self in Jewish-American Autobiographical Writing”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON