Cazinou web fără depozit cele mai bune sloturi gratuit

  1. Reguli Spins Gratuite Online 2023: Există două runde bonus în joc care pot fi jucate odată ce logo-ul Karate Kid aterizează pe rolele unu, trei și cinci.
  2. Cazinou Web Fără Depozit România Nou - A trecut Camera Reprezentanților cu un vot de 409-2 și a trecut.
  3. Aparate Cele Mai Bune Sloturi: Cunoscut pentru bonusurile sale fantastice de înscriere și jackpoturile mari, Slots of Vegas este locul potrivit pentru jucătorul online cu discernământ.

Bonusuri case de pariuri online fara depunere

Cel Mai Bun Site De Jocuri De Noroc Online
Cei mai buni jucători de cazino sunt cei care sunt pe deplin pregătiți.
Română Sloturi Noi Lansate În 2023 Cu Opțiuni De Depunere
Paytable deschide meniul de informații cu simboluri și premii în acest fel ca o specificație de proprietate plus.
Aici, jocul este jucat pe o masă de zaruri regulat și jucătorul pariază împotriva cazinoului.

Sloturi gratis online ca la aparate

Bonus Fara Depunere La Rotiri Gratuite Pentru Jocurile De Cazino
Aparent, mașini au fost confruntă cu provocări extraordinare cu multi-player jocuri de poker online.
Cele Mai Sigure Aparate De Slot Cazinou Gratis
Pentru BetMGM, utilizați codul promoțional CWbet4080 pentru a vă bucura de reducerea cazinourilor.
Jocuri Slot Cazinou Gratis

Infractiuni de genocid si contra umanitatii

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9861Autor: Bîrzu BogdanData apariție: 01-07-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aparitia normelor juridice penale ce reglementeaza raspunderea internationala pentru comiterea infractiunilor de genocid si contra umanitatii, reprezinta raspunsul firesc al societatii in fata unor fenomene infractionale, ce nu pot fi catalogate decat atrocitati.
Sanctionarea persoanelor responsabile de savarsirea acestor fapte abominabile constituie rezultatul consacrarii ferme a principiilor fundamentale ale dreptului international umanitar.
Reglementarile privind metodele si mijloacele purtarii razboiului, limitarea ori interzicerea utilizarii anumitor tipuri de armament si munitie, precum si ocrotirea victimelor conflictelor armate au ca principal rol, tocmai prevenirea aparitiei actelor de genocid si contra umanitatii.

Pornind de la principiile de baza ale dreptului international umanitar, comunitatea internationala si-a manifestat dorinta de a defini conceptul de genocid in cel mai riguros si clar mod posibil, fiind astfel create premisele incriminarii actiunilor si faptelor circumscrise fenomenului in cauza, cu care omenirea s-a confruntat de-a lungul istoriei.
Studiul genocidului, o incalcare grava a drepturilor omului, ne poate ajuta sa ințelegem condițiile in care aceasta infractiune și alte acte de violența in masa sunt susceptibile de a avea loc, putand duce la identificarea semnelor de avertizare a violenței iminente și poate sugera moduri in care astfel de fapte pot fi prevenite.

Problematica derivata din cercetarea celor mai grave infracțiuni a cunoscut de-a lungul timpului cateva incercari sporadice și parțiale, insa pentru o ințelegere exhaustiva a fenomenului se impune o abordare integrata a tuturor elementelor componente și a totalitații factorilor determinanți, pornind de la contextul istoric, socio-politic și cultural, continuand cu cele mai relevante aspecte de ordin juridic din prisma dreptului internațional, dreptului internațional penal și a celui internațional umanitar și finalizand cu trecerea in revista a celor mai importante instanțe penale internaționale cu competența in materie.
Cele mai grave infracțiuni internaționale comise in istoria omenirii, masurile politico-juridice luate de statele lumii pentru a preveni comiterea acestora au fost analizate in timp de nenumarate ori, fara a se realiza insa și o prezentare a tuturor factorilor care contribuie la apariția și dezvoltarea acestora, cum ar fi politica, razboiul, spațiul geografic, drepturile și libertațile fundamentale ale omului etc.

In aceste condiții, prezentul demers științific prezinta un interes real, intrucat iși aduce aportul la edificarea unor concepte juridice relevante de actualitate, in materia infracțiunilor de genocid și contra umanitații, atat pentru specialiști, cat și pentru opinia publica, in general. Tema prezinta o deosebita importanța la nivel internațional, avand in vedere faptul ca analizeaza cele mai grave infracțiuni și modalitațile de prevenire și sancționare a acestora, prin prisma colaborarii interstatale.
Obiectul acestei cercetari este reprezentat de analiza normelor juridice de drept penal, a legislației internaționale, precum și a jurisprudenței instanțelor internaționale care reglementeaza infracțiunile de genocid și contra umanitații, cu examinarea detaliata a acestora.

La elaborarea acestei teze s-a avut in vedere prezentarea celor mai reprezentative acte de genocid și contra umanitații cunoscute de omenire, precum și raportarea la toate actele normative internaționale in domeniu, emise, modificate sau completate de-a lungul timpului, cu o trecere in revista a diferențelor și asemanarilor legislațiilor penale naționale din statele europene in ceea ce privește reglementarea infracțiunilor supuse analizei.

Informații suplimentare

Titlu

Infractiuni de genocid si contra umanitatii

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0579-7

Format

A5

Pagini

224

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Infractiuni de genocid si contra umanitatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON