Jocuri română păcănele cu fructe gratis

  1. Opinii Despre Rotiri Gratuite Online: Terenul de joc cu cinci role și 60 de linii active este executat pe pânză albastră și este înconjurat de un cadru auriu.
  2. Cele Mai Recente Jocuri De Noroc La Blackjack În 2023 - Este posibil ca echipa Angels să se întoarcă la o serie mondială, deoarece au semnat senzația Japoneză Shoei Ohtani în iarna anului 2023.
  3. Jocuri Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratis Noi 2023: Ori de câte ori apare un Wild, Monedele se adaugă la potul de monede, care este situat deasupra rolelor.

Cel mai bun site de ruletă electronica

Blackjack Sigur Pariuri Gratuite
Acest slot jackpot are multe caracteristici bonus excelente, iar jackpoturile mini, minore, majore și mega sunt acordate aleatoriu.
Ruletă Online Gratuite 2023
Cu atât de multe opțiuni fiind o parte a acestui serviciu, sunt obligate să fie unele promoții mari, care sunt disponibile cu cazinoul și voi lua o privire atentă la cele mai bune dintre ele disponibile în prezent.
Veți colecta premii în timp ce rotiți rolele.

Jocuri de cazino cu speciale gratis

Păcănele Cazinou 2023 Online Cu Bonusuri Exclusive
Cu toate acestea, nu au existat plângeri cu privire la natura practicilor site-urilor până în prezent.
Bonus Fără Depunere La Vlad Cazino
Există destul de mult tot ceea ce ați găsi pe un etaj real al cazinoului.
Cum Sunt Impozitate Veniturile Din Jocurile De Noroc In Romania

Inegalitate de oportunitati educaționale si mecanisme de inscriere in invatamantul preuniversitar romanesc

50,00 lei

Categorii: , Cod: 14247Autor: Gheba AndreeaData apariție: 01-07-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Obiectivul principal al lucrarii este de a analiza o componenta a sistemului educațional romanesc și anume efectele interacțiunii dintre principiul proximitații in procesul de inscriere in invațamantul primar și gimnazial și mecanismul de admitere la liceu.

Lucrarea se adreseaza celor interesați de politicile educaționale și inegalitațile sociale, axandu-se pe modalitatea in care este organizat sistemul educațional și consecințele acestor tipuri de politici și decizii pentru parcursul educațional al elevilor/elevelor.

In acest sens, in lucrare este prezentat un studiu de caz care ilustreaza relația intre școala de proveniența a unui elev/unei eleve și tipul de liceu la care este admis/a in Municipiul București.

Relevanța subiectului decurge din faptul ca modalitatea in care este structurat sistemul de inscriere in preuniversitar are consecințe importate asupra parcursului educațional al elevilor/elevelor, ridicandu-se problema asigurarii principiului echitații, unul din principiile care stau la baza funcționarii sistemul educațional romanesc.

Informații suplimentare

Titlu

Inegalitate de oportunitati educaționale si mecanisme de inscriere in invatamantul preuniversitar romanesc

Preț

50,00

ISBN

978-606-26-1581-9

Format

Academic

Pagini

227

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inegalitate de oportunitati educaționale si mecanisme de inscriere in invatamantul preuniversitar romanesc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON