Poker ca la aparate cu fructe

  1. Jocuri De Noroc Cazinouri: Scufundă-te într-un joc de dublare, acesta este oferit tuturor jucătorilor, cuceriți de jocuri incredibile Sg Digital Wms..
  2. Jocuri Populare Cele Mai Bune Păcănele Cazinou Gratis 2023 - Acest articol vă arată cum să faceți mișcări precum bluffs, check-raise și slowplays în așa fel încât să vă minimizați riscul și să vă îmbunătățiți șansele de a obține profit.
  3. Cele Mai Bune Păcănele Online Gratuite În România 2023: Nu în ultimul rând, cazinoul arată grozav, iar aplicația magazinului său este ușor de descărcat, instalat și utilizat.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Bonus Fara Depunere Cele Mai Bune Păcănele Mobil
Există, de asemenea, puncte comp care sunt acumulate în timp ce joacă anumite jocuri.
Cel Mai Bun Site De Cele Mai Bune Ruletă
Nu contează unde și cum doriți să lansați Jocuri Red Tiger.
Da, putem vorbi despre visul pe care l-ai avut care ți-a arătat cine va câștiga jocul, dar asta e cât de departe ar trebui să meargă.

Jocuri cu ruleta sigura noi

Cazinou Web Fără Depozit Sloturi Gratuit
Când vorbim despre industria jocurilor de cazino Microgaming preia conducerea oferind cele mai bune opțiuni de joc slot.
Cele Mai Bune Ruletă Electronica Cazinou Gratis
Mai jos, am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de cititorii noștri.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Electronic Ară 2023

Fenomenologia transpersonala. Repere teoretice, practice si aspecte metodologice in practica psihoterapeutica

35,00 lei

Categorii: , Cod: 10761Autor: Brănesc VladData apariție: 05-09-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

A impartasi cuiva experientele tale spirituale reprezinta o ingerinta in sistemul de credinte al interlocutorului. Fiecare individ este deschis in felul lui spre o experienta, iar atunci cand incerci sa simti o stare de transcendenta asa cum au simtit-o altii sau sa vezi ce au vazut altii in cadrul starilor modificate de constiinta, nu faci altceva decat sa-ti blochezi propriul mod de receptionare si integrare a experientei unificatoare. Acest lucru este valabil si in cazul unor dogme religioase care se autointituleaza „detina-toarele adevarului absolut” si care promoveaza doar o anumita credinta si o anumita directie de dezvoltare spirituala. Individul ar trebui sa aleaga singur, chiar de mai multe ori daca este cazul, modul si calea dezvoltarii Sinelui, fie ca aceasta este personala, la nivelul sistemului cognitiv si al personalitatii, fie ca este transpersonala sau transcendentala. Asa cum nevoile fizice se schimba, la fel se pot schimba si nevoile spirituale. Nu inseamna ca dispar, ci doar devin mai profunde si mai semnificative.

Poate ca un individ isi incepe cautarea sensului vietii prin participarea la ritualuri religioase, citind carti sfinte sau conversand cu un preot, imam, rabin, etc. Aceste activitati il pot satisface pe o anumita perioada, dar poate doreste sa aiba o legatura mai directa cu Divinitatea, fara a mai fi intermediat de autoritatea clerului sau de limitarea impusa de participarea obligatorie la anumite ceremonii sau ritualuri. Va cauta, asadar, cele mai facile mijloace pentru a face acest lucru, si anume va face apel la mesajele transmise de asa-numitul „consilier intern” catre Sinele actual. Probabil nici aceste conversatii nu-l vor ajuta prea mult si va incerca sa gaseasca raspunsuri in diferite discipline spirituale, de obicei in cele care transmit mesaje diferite fata de credinta nativa. Unii se vor opri aici din cautare, pentru ca aceste metode si tehnici spirituale sunt atat de vaste si ambigue incat un individ nu va reusi sa inteleaga decat o mica parte din ceea ce
promoveaza ele, avand mereu impresia ca esecul in dezvoltarea personala (asa cum este perceputa de individ) se datoreaza lipsei de exercitiu spiritual sau al informatiilor. Va inlocui cautarea generala cu una mai specifica, dar va fi tot un periplu care va conduce la autocunoastere si la integrarea Sinelui intr-un context mai larg.

Informații suplimentare

Titlu

Fenomenologia transpersonala. Repere teoretice, practice si aspecte metodologice in practica psihoterapeutica

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0811-8

Format

Academic

Pagini

270

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fenomenologia transpersonala. Repere teoretice, practice si aspecte metodologice in practica psihoterapeutica”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON