Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Expertiza marfurilor, editia a III-a, revazuta si adaugita

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 88823Autor: Părăian Elena, Pascu EmiliaData apariție: 04-04-2011 Cuprins

Descriere

Dezvoltarea fara precedent a cererii si ofertei de marfuri si servicii, in privinta diversitatii, calitatii si cantitatii, conditionata de caracterul numeric aproape nelimitat al necesitatilor consumatorilor si de posibilitatile crescande de a le satisface, datorita progresului stiintific si tehnic a determinat extinderea si intensificarea tranzactiilor comerciale intre partenerii interni si internationali.

Din punct de vedere material, tranzactiile comerciale sunt concretizate printr-un vast ansamblu de fluxuri fizice de marfuri ce se vehiculeaza anual in cantitati estimate la nivel national in zeci de milioane tone si intr-o vasta diversitate sortimentala.

Una dintre directiile de abordare a problematicii marfurilor tranzactionate pe piata interna si externa este orientata catre cercetarea si cunoasterea aspectelor tehnico-economice pe intregul sistem traiectorial al marfurilor, de la realizarea lor si pana la consum, si chiar si in etapele pre si post existentiale ale acestora. Aceste aspecte vizeaza structura sortimentala a loturilor de marfuri comercializate, starea lor calitativa si cantitativa la un moment dat, pe parcursul circulatiei si modificarile survenite in relatie cu locul, conditiile si solicitarile la care sunt expuse in diferitele etape ale circulatiei lor tehnice.

Aparitia unor modificari calitative, cantitative si de structura sortimentala cauzate in principal de nerespectarea obligatiilor contractuale referitoare la realizarea si livrarea marfurilor si la conditiile de circulatie prescrise, specifice diferitelor grupe de marfuri, afecteaza interesele economice ale partilor participante la tranzactiile comerciale si genereaza diferende sau litigii.

Asemenea situatii litigioase sunt rezolvate, dupa caz, de catre partile implicate, prin negocieri, sau de catre organele judiciare, arbitrale si de alte organe abilitate in acest sens, care pentru solutionarea corecta a cazurilor recurg la sprijinul expertizei de marfuri efectuate de specialisti cunoscatori ai marfurilor si managementului calitatii.

Disciplina Expertiza marfurilor are ca principal obiectiv insusirea de catre masteranzi – viitori specialisti in managementul afacerilor in comert, turism si servicii – a cunostintelor referitoare la caile de rezolvare a eventualelor litigii comerciale aparute intre partenerii de afaceri, la procedura si metodologia de efectuare a unor expertize de marfuri cu rol probatoriu, expertize avand ca obiect investigatia stiintifica a calitatii si structurii sortimentale a marfurilor in vederea solutionarii situatiilor litigioase.

Aceasta disciplina are un pronuntat caracter formativ, este in acelasi timp teorie si metodologie, sinteza si cazuistica generalizata si opereaza cu o paleta larga de cunostinte multidisciplinare dobandite de masteranzi in perioada anterioara de pregatire (cunostinte de merceologie si managementul calitatii, comert, marketing, drept comercial si altele).

In activitatea practica de comert si servicii, expertul in marfuri este economistul de comert capabil sa conduca si sa organizeze circulatia tehnica a marfurilor, sa cunoasca conditiile specifice ce trebuie asigurate diferitelor grupe de marfuri pe parcursul traiectoriei lor, de la producator la consumator.

Lucrarea Expertiza marfurilor, editia a III-a, revazuta si adaugita sintetizeaza si valorifica in mare parte rezultatele cercetarilor, in plan teoretic si practic, ale colectivului de specialisti in expertize de marfuri din cadrul Catedrei de Merceologie si Managementul Calitatii din Academia de Studii Economice, Bucuresti: prof. univ. dr. Viorel Petrescu, prof. univ. dr. Constanta Paslaru, prof. univ. dr. Roxana Sarbu, carora le adresam multumiri deosebite pentru sprijinul acordat in elaborarea acestei lucrari, pentru opiniile si sugestiile lor.

Lucrarea Expertiza marfurilor, editia a III-a, revazuta si adaugita se adreseaza studentilor si masteranzilor de la facultatile de Management in comert si turism, Marketing, Relatii Economice Internationale si tuturor celor care doresc sa obtina cunostinte in domeniul expertizelor de marfuri 

Informații suplimentare

Titlu

Expertiza marfurilor, editia a III-a, revazuta si adaugita

Preț

30,00

ISBN

978-973-129-848-1

Format

ACAD 17X24

Pagini

261

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Expertiza marfurilor, editia a III-a, revazuta si adaugita”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON