English for Pharmacy Students. Advanced Grammar and Vocabulary

30,00 lei

Categorii: , Cod: 14705Autor: Costel CorobanData apariție: 16-02-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Rolul acestei carti este de a oferi exercitii de gramatica și vocabular pentru studentii de la specializarea Farmacie si cele conexe, interesati sa-si imbunatateasca abililitaile de limba engleza. Este destinata studenților care au un nivel intermediat, B1-B2, in limba engleza, si care isi propun sa atinga un nivel C1 conform Cadrului European Comun de Referinta (CEFR). Fiecare unitate include exercitii de gramatica, vocabular si de scriere a caror rezolvare ar trebui sa dureze aproximativ o ora si jumatate pentru un elev intermediar.

S-ar putea sa va intrebati de ce v-ar ajuta un nivel intermediar superior sau avansat in limba engleza in cariera și care este rolul studiilor lingvistice in educatia unui profesionist medical, cum ar fi un tanar farmacist? Ei bine, predarea cu succes a terminologiei de specialitate in limba engleza este de cea mai mare importanta in cazul profesionistilor medicali ale caror activitați de zi cu zi includ interacțiunea cu pacienții și/sau cu alt personal medical cu care comunica in limba engleza. Aceasta nu include doar farmacisti, ci și medici, stomatologi, asistente medicale, medici veterinari, infirmiere, asistenți și consultanți sanitari, asistenți de farmacie, tehnicieni de farmacie si dentari și tehnicieni de laborator etc.

 In societatea globalizata de astazi, cea mai mare parte a comunicarii la niveluri inalte se realizeaza in limba engleza, in special in domeniul medical unde o mare parte a pacientilor, precum si a personalului, nu impartasesc acelasi fundal cultural și lingvistic. Asadar, parcurgerea volumul de fata vine in intampinarea acestei nevoi si se adreseaza tuturor celora care lucreaza sau desfasoara activitate de cercetare in domeniul farmaco-medical si au nevoie de imbunatatirea competentelor de limba engleza.

Informații suplimentare

Titlu

English for Pharmacy Students. Advanced Grammar and Vocabulary

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-1665-6

Format

A5

Pagini

127

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „English for Pharmacy Students. Advanced Grammar and Vocabulary”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON