Descarca spins gratuite online aparate gratis 2023

  1. Joc De Zaruri Cazinou Online: Diferența este că Mini Ruleta oferă doar 12 buzunare numerotate plus 0 poziție în loc de 36 sloturi și un zero.
  2. Spins Gratuite Din Cazinouri Online Cu Bonusuri Fără Depunere În 2023 - Atât aplicațiile, cât și site-ul web vă ajută să găsiți un comerciant cu amănuntul care să cumpere bilete.
  3. Pariuri Gratuite Blackjack 2023: Telefoanele și tabletele de pe sistemele de operare Android și iOS sunt acceptate.

Bonusuri 3d păcănele

Jocuri Populare Cele Mai Bune Ruletă Cazinou Gratis 2023
Cazinoul va determina suma pe care o puteți păstra dintr-un bonus fără depunere.
Cele Mai Bune Aplicații De Blackjack Mobil Gratuite Online
Atunci când alegeți să jucați la cazinou, vă recomandăm să vă uitați la fiabilitatea și încrederea acestuia.
Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre recenzia noastră despre cazinoul Interwetten.

Profitabile cazinou 3d slot 2023

Casino Bonus De Bun Venit Fara Depunere
Cu câteva decenii în urmă, a fost nevoie doar de o oră sau două de practică pentru a afla cum să jucați sloturile de cazino.
Aparate Blackjack Profitabil 2023
Este un cazinou cu tematică italiană și este înconjurat de gondole unde puteți petrece un timp foarte romantic.
Ultimele Jocuri De Noroc Cu Cazinou Fără Depozit

Elitele politice si functionarea democratiei in Romania

40,00 lei

Categorii: , Cod: 11015Autor: Stoica Marcela MonicaData apariție: 01-03-2018 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea propusa spre lectura, intitulata „Elitele politice si functionarea democratiei in Romania”, poate fi cu usurinta incadrata in corpul de contributii aferent cercetarii comparate a elitelor politice avand ca baza o cercetare organizata pe o dimensiune teoretica si o dimensiune de cercetare aplicata. Acest lucru poate fi sustinut prin intermediul a doua cercetari sociologice pe care le-am construit si desfasurat in Parlamentul Romaniei in doua momente cronologice si politice diferite. Aceste cercetari au pornit din dorinta noastra de a investiga daca si in ce mod schimba sistemul electoral structura Parlamentului Romaniei.

Cu alte cuvinte, am vrut sa testam empiric daca exista diferente la nivel de structura a Parlamentului si de perceptii ale parlamentarilor fata de democratie si valorile acesteia, in functie de un sistem de vot sau altul. Astfel, am hotarat sa utilizam o metoda de cercetare cantitativa, un chestionar, pe care l-am aplicat parlamentarilor din doua mandate diferite ca timp si ca mod de constituire. Prin momente cronologice diferite intelegem perioadele de timp in care s-au derulat cele doua cercetari – prima dintre ele a avut loc in octombrie 2008, iar a doua in noiembrie 2009.

Momentele politice diferite ale acestor cercetari sociologice sunt justificate de prezenta a doua tipuri diferite de vot – in prima cercetare, elitele politice investigate faceau parte dintr-un parlament constituit prin vot pe liste, iar in a doua cercetare, elitele parlamentare au fost recrutate prin vot uninominal. Aceasta lucrare este una care inoveaza teoria elitelor asa cum a fost ea configurata de scoala de gandire central si est europeana prin faptul ca cerceteaza modul in care schimbarea sistemului electoral influenteaza structurarea elitelor parlamentare. Noutatea acestei lucrari este demonstrata de gradul de analiza empirica pe care il propune, celelalte cercetari comparate ale elitelor parlamentare efectuate in interiorul scolii de gandire central si est europene oprindu-se doar asupra aspectelor legate de apartenenta politica a elitelor la un partid sau altul. Lucrarea de fata, in schimb, duce mai departe ideea de cercetare comparata a elitelor parlamentare, raportandu-se la sistemul de vot ca element ce determina o anumita structura a parlamentului.

Informații suplimentare

Titlu

Elitele politice si functionarea democratiei in Romania

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0888-0

Format

Academic

Pagini

316

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elitele politice si functionarea democratiei in Romania”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON