Online 3d păcănele spins gratuite 2023

  1. Jocuri Cazino Bonus Fara Depunere: Pariorii care caută jocuri jackpot cu bonus hold and spin și rotiri gratuite ar trebui să joace pokies Pragmatic Play la Winward Casino.
  2. Română Cele Mai Bune Cazinouri Cu Sloturi Online În România - Transferurile bancare, Ukash și ClickandBuy sunt, de asemenea, o opțiune, deși cel mai rapid mod de încasare a fondurilor este prin Neteller, deoarece tranzacțiile sunt finalizate în câteva ore.
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Paleta de culori include toate nuanțele curcubeului, din care se ridică starea de spirit a fiecărui jucător.

Jocuri cazino demo

Cazinouri Online Gratuite
Primul tip este numit un bonus de depozit și permite jucătorilor să facă bani de pe depozite mici.
Cazinou Web Blackjack Pentru Bani
Acestea sunt, de obicei, combustibilul necesar pentru a urca pe scara la cele mai bune site-uri de cazinou high roller și pentru a face progrese incrementale până când îndepliniți cerința de a vă alătura elitei.
Venus flytrap și o boabă otrăvită oferă 0,5-6x miza ta.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele 777

Rotiri Gratuite Cu Bani Reali La Cazinouri Online În România În 2023
Marginea casei de ruleta americană este.
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
La Lucky Niki utilizarea unei alte promoții paralele cu acest Bonus nu este permisă.
Bonus Cazinou Prima Depunere

Einstufungsteste

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 7685Autor: Alexandru FlorentinaData apariție: 15-03-2012

Descriere

Prin Cadrul European Comun de Referinta pentru Predarea si Invatarea Limbilor Straine s-au stabilit sase niveluri de limba care pot reflecta gradul de cunoastere al unei limbi straine la un moment dat, luandu-se in calcul cele patru competente: ascultat, citit, scris si vorbit. In vederea stabiliri nivelului de limba (A1, A2, B1, B2, C1, C2) s-a recurs la testele de incadrare pe nivel de cunostinte de limba straina.

Prin lucrarea de fata dorim sa venim atat in sprijinul celor care invata limba germana ca limba straina, cat si al celor care o predau. Obiectivul este tocmai incadrarea intr-un anumit nivel de limba a fiecarui cursant in parte, in functie de volumul de cunostinte achizitionate si de abilitatile dezvoltate in acest sens.

Caietul de teste cuprinde cate un test pentru fiecare nivel de limba in parte. Pentru toate nivelurile testele sunt alcatuite din cate cinci sectiuni: ortografie, vocabular, gramatica (morfologie, sintaxa si de la nivelul B1 in sus si pragmatica), formule de rutina pentru anumite situatii de comunicare cotidiana si intelegerea unui text citit. Cea mai mare parte a testelor, si anume cele de gramatica, de comunicare situationala si partial de vocabular, este de tip grila cu trei variante de raspuns, din care doar un raspuns este corect. Testele de ortografie vizeaza fie identificarea greselii si corectarea acesteia, fie alegerea variantei corecte din doua forme indicate. Vocabularul mai este testat prin alte trei tipuri de exercitii, si anume: eliminarea unui cuvant care nu se potriveste unei serii de cuvinte, asocierea de cuvinte si indicarea antonimelor sau a sinonimelor. Verificarea intelegerii textelor se face prin enunturi referitoare la textele parcurse, pe care cursantul trebuie sa le evalueze drept corecte sau false. Pentru ultimul nivel de limba (C2) testarea cunostintelor de gramatica se face prin identificarea greselilor si corectarea acestora fara variante de raspuns.

Fiecare item din fiecare sectiune este evaluat cu cate un punct. In functie de numarul de puncte acumulate pentru raspunsurile corecte la fiecare sectiune cursantul poate sa se situeze exact la nivelul pentru care isi testeaza cunostintele, la un nivel intermediar intre nivelul testat si urmatorul nivel sau chiar la nivelul urmator. Evaluare se poate face pe sectiuni, dar si in ansamblu, testele avand un punctaj maxim de 200 de puncte, ceea ce reprezinta exact aceeasi repartitie ca la testele pe sectiuni. Un aspect important in evaluare si de care trebuie tinut cont este timpul de lucru indicat pentru fiecare sectiune. Incadrarea in timp reprezinta mobilitatea celor testati in utilizarea cunostintelor de limba germana acumulate.

Acest material poate fi folosit atat in procesul didactic, cat si in mod autonom de catre cei care doresc sa-si cunoasca nivelul de limba. In activitatea didactica din spatiul universitar, preuniversitar, dar si din scolile de limbi straine, astfel de teste ajuta foarte mult in omogenizarea grupelor de studiu, un lucru foarte important de altfel. In felul acesta pot fi evitate, in primul rand, diferentele de volum de cunostinte si procesul de invatare si predare poate fi mult eficientizat. In al doilea rand, se poate face o planificare mult mai exacta si mai flexibila in functie de nivelul grupei de studiu. In al treilea rand, testele pot fi facute si in cadrul cursurilor practice sau la seminarul de limba contemporana unde pot fi analizate problemele aparute si evident explicate. Prin indicarea raspunsurilor de la sfarsitul manualului este evident faptul ca acest caiet de teste poate fi utilizat si in mod autonom.

In elaborarea testelor s-au luat in considerare manualele de limba germana ca limba straina aparute la editurile Hueber si Langenscheidt si care sunt folosite in procesul de predare si invatare a acestei limbi si care sunt cerute pentru pregatirea diferitelor certificate de limba germana.

Pentru configurarea acestui caiet de teste le multumesc studentilor mei cu ajutorul carora am identificat acele probleme cu care se confrunta in invatarea limbii germane.

Informații suplimentare

Titlu

Einstufungsteste

Preț

15,00

ISBN

978-606-647-016-2

Format

Academic

Pagini

130

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Einstufungsteste”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON