Cele mai sigure păcănele electronic cazinou fără depozit

  1. Cele Mai Jucate Rotiri Gratuite: Toate Online Casino Canada legal trebuie să aibă licențe de la autoritățile respectate.
  2. Cele Mai Sigure Blackjack Profitabil Cazinouri - Puteți spune că pentru întreaga sa carieră.
  3. Cele Mai Noi Jocuri De Noroc Aparate Gratuite În România În 2023: Pentru un cazinou atât de mare și un cazinou care a crescut atât de repede, este neobișnuit să găsești atât de puține plângeri publice.

Jocuri de noroc slot câștigător 2023

Bonus Fără Depunere Cazinou Fără Depozit
Legacy Of Ra Megaways are un RTP estimat la 96,01% dacă joci jocul organic și un RTP de 97,01% dacă optezi să cumperi bonusul.
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc 2023
Există, de asemenea, sloturi cu jackpot-uri progresive care urca mai mare pe o bază de zi cu zi, până când a câștigat de un jucător norocos.
Împărăteasa însăși preia același rol al vrăjitorului alb în slotul său, acționând în primul rând ca unul dintre cele mai valoroase simboluri din joc și venind în stive pentru a câștiga cu adevărat acele victorii.

Jocuri gratis 3d păcănele

Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
Veți găsi jocuri, cum ar fi Riches Leprechaun, Dragon Sister, Cutia Pandorei, și Valhalla.
Pacanele Jocuri Gratis
Iată instrucțiunile despre cum să obțineți bonusul dublu.
Jocuri Cazinou Cele Mai Bune Ruleta Electronica Populară

Economie in servicii

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10897Autor: Andreiana Violeta Andreea, Bădicu Gorgiana DanielaData apariție: 31-12-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea de fata, rodul unei munci intr-o echipa foarte tanara, este un demers meritoriu intr-un domeniu in care se comenteaza mult, dar se realizeaza putin, cel al serviciilor.
Economia romaneasca nu are inca antreprenori pe masura provocarilor generate de nevoile tot mai exigente ale consumatorilor de servicii, persoane fizice sau persoane juridice. Este sectorul intangibilului, unde lipsa de flexibilitate, de adaptabilitate la dinamica nevoilor consumatorului este aspru sanctionata de raspunsul economiei reale. Asa se explica si rata mare a falimentelor inregistrata nu numai la nivel national dar si la nivel european. Autoarele cartii demonstreaza ca la baza functionarii societatii si a bunastarii indivizilor stau abilitatile si creativitatea in productia de servicii care, prin atingerea obiectivelor economice, sa conduca la imbunatatirea calitatii vietii.

Demersul lor pare chiar temerar deoarece reuneste conceptual serviciile producatoare de profit si pe cele de interes general, la care trebuie sa aiba un acces cel putin minimal toti cetatenii. Cartea este o pledoarie pentru rigoare in fundamentarea deciziilor prestatorilor de servicii preocupati de prosperitatea lor economica dar oferta trebuie construita numai in acord si chiar cu implicarea consumatorilor care devin in majoritatea cazurilor parteneri in executarea serviciului. Economia serviciilor pregateste viitori practicieni care sa dezvolte un sector capabil sa produca profituri consistente, dar in deplin respect fata de drepturile consumatorilor de a fi informati, ascultati, serviti in conditii de siguranta.

Cartea de fata permite cititorului sa se informeze si sa gaseasca solutii la problemele teoretice si practice pe care le genereaza serviciile. Astfel sunt abordate:
– conceptul si continutul serviciilor; 10
– piata serviciilor;
– eficienta economica si sociala a serviciilor;
– serviciile destinate populatiei;
– serviciile destinate persoanelor juridice;
– serviciile internationale;
– resursa umana in domeniul serviciilor.
Cele doua autoare utilizeaza surse bibliografice de actualitate si notorietate, sintetizand concepte valoroase din literatura de specialitate si faciliteaza intelegerea prin exemplificari din activitatea practica. Cunoscand pe deplin continutul acestei lucrari si valoarea profesionala a celor doua autoare cred cu putere in utilitatea teoretica si practica a acesteia si o consider o reusita in piata literaturii de specialitate. Stiu bine ca sunt preocupate permanent de autoperfectionare si ca vor primi si valorifica prompt si cu intelepciune reactiile venite din partea cititorilor.

Prof. univ. dr. Dorina Tanasescu
Universitatea „Valahia” din Targoviste

Informații suplimentare

Titlu

Economie in servicii

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0858-3

Format

Academic

Pagini

188

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Economie in servicii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON