Online 3d păcănele spins gratuite 2023

  1. Jocuri Cazino Bonus Fara Depunere: Pariorii care caută jocuri jackpot cu bonus hold and spin și rotiri gratuite ar trebui să joace pokies Pragmatic Play la Winward Casino.
  2. Română Cele Mai Bune Cazinouri Cu Sloturi Online În România - Transferurile bancare, Ukash și ClickandBuy sunt, de asemenea, o opțiune, deși cel mai rapid mod de încasare a fondurilor este prin Neteller, deoarece tranzacțiile sunt finalizate în câteva ore.
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Paleta de culori include toate nuanțele curcubeului, din care se ridică starea de spirit a fiecărui jucător.

Jocuri cazino demo

Cazinouri Online Gratuite
Primul tip este numit un bonus de depozit și permite jucătorilor să facă bani de pe depozite mici.
Cazinou Web Blackjack Pentru Bani
Acestea sunt, de obicei, combustibilul necesar pentru a urca pe scara la cele mai bune site-uri de cazinou high roller și pentru a face progrese incrementale până când îndepliniți cerința de a vă alătura elitei.
Venus flytrap și o boabă otrăvită oferă 0,5-6x miza ta.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele 777

Rotiri Gratuite Cu Bani Reali La Cazinouri Online În România În 2023
Marginea casei de ruleta americană este.
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
La Lucky Niki utilizarea unei alte promoții paralele cu acest Bonus nu este permisă.
Bonus Cazinou Prima Depunere

Dreptul muncii. Curs universitar. Editia a II-a revazuta si adaugita

69,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10833Autor: Onica-Chipea LaviniaData apariție: 15-11-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul reprezinta a doua ediție, revazuta și adaugita, a celui publicat in anul 2013 și se adreseaza cu predilecție studenților și masteranzilor care studiaza dreptul muncii, ca disciplina cuprinsa in planul de invațamant, intr-un semestru (28 ore).

Temele analizate sunt urmatoarele: Dreptul muncii–ramura și știința a dreptului, Contractul individual de munca, Conținutul contractului individual de munca, Modificarea contractului individual de munca, Suspendarea contractului individual de munca, Incetarea contractului individual de munca, Dialogul social, Contractul colectiv de munca, Formarea profesionala a salariaților, Conflictele de munca, Conflictele colective de munca, Jurisdicția muncii, Raspunderea disciplinara.

Cursurile au fost elaborate in urma consultarii legislației actuale din domeniu, insistand asupra modificarilor intervenite din 2013 pana in prezent, a literaturii de specialitate, a practicii judiciare, precum și a unor reglementari in materie cuprinse in dreptul comparat (cu predilecție din materia jurisdicției muncii). Temele cuprind o analiza a instituțiilor dreptului muncii completata de perspective din doctrina actuala a domeniului, inclusiv deciziile Curții Constituționale, respectiv ale Inaltei Curți de Casație și Justiție, iar in final o sinteza și cate un test grila, care au menirea de a consolida, de a fixa informațiile dobandite de studenți, dupa parcurgerea conținutului și care vor fi utilizate cu predilecție in cadrul activitaților de seminar. In sprijinul studenților și masteranzilor care iși propun sa aprofundeze tematica referitoare la dreptul muncii am redat atat pe parcursul dezvoltarii temelor, cat și la final, bibliografia care a fost consultata, conform standardelor de prezentare a referințelor bibliografice.

Autoarea iși propune ca la reeditarile ulterioare sa largeasca sfera instituțiilor analizate, pornind și de la importanța studierii dreptului muncii in formarea studenților și masteranzilor Facultații de drept. Voi fi recunoscatoare colegilor și tuturor celor care vor citi cursul propus de mine și care vor face observații și aprecieri critice, pe care le voi considera sprijin in vederea perfecționarii demersurilor viitoare de actualizare și reeditare a temelor propuse.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul muncii. Curs universitar. Editia a II-a revazuta si adaugita

Preț

69,00

ISBN

978-606-26-0843-9

Format

Academic

Pagini

312

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul muncii. Curs universitar. Editia a II-a revazuta si adaugita”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON