Top case de pariuri online romania

  1. Jocuri De Noroc Rulete: Noile monede Ethereum sunt create conform unui algoritm strict definit încorporat în codul programului systems.
  2. Strategii Pentru A Obține Rotiri Gratuite La Sloturi - Acest lucru elimină o mulțime de luare a deciziilor pe care trebuie să faceți.
  3. Jocuri Electronice Păcănele Pentru Dispozitive Mobile În Română: Din fericire, există un buton mut.

Pariuri binare

Păcănele Mobil Cazinou
Cazinoul are un design vesel, cu o temă Hawaiană.
Ruletă Mobilă Online Bonus Fara Depunere Cazinou
În ceea ce privește simbolurile care semnifică premiile, acestea includ diverse atribute asociate criminalității, cum ar fi armele și tampoanele de scris.
În funcție de numărul de jucători care îl caută, 6 Fruits Deluxe nu este un slot foarte popular.

Cele mai bune online păcănele gratis noi 2023

Cazinou Online Cu Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Fără Depunere Gratuite
Va trebui să faceți depunerea inițială pentru a fi eligibil.
Pariuri Sistem Castig Minim
Acestea apar în acest joc distractiv care vede un diavol meerkat care veghează asupra celorlalți pe role.
Slot Jocuri Cazinou Fără Depozit

Dreptul integrat al mediului, Partea generala. Curs universitar

65,00 lei

Categorii: , Cod: 14753Autor: Cristina Mihaela Salca RotaruData apariție: 10-03-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Dreptul integrat al mediului. Partea generala. Curs universitar, este destinat in principal studentilor si masteranzilor facultatilor cu profil juridic, util de asemenea si studentilor de la profilurile tehnice care au aceasta disciplina sau una conexa (legislatie de mediu, protecția mediului, s.a) in planurile de invatamant.

Acest prim volum cuprinde partea generala a disciplinei, in care sunt prezentate sistematizat si unitar, in cele 5 capitole, rolul și importanta protectiei mediului si a factorilor de mediu (aer, apa, sol si biodiversitate) din diferite perspective. Fiind un curs de dreptul mediului, teoria generala aplicabila ramurii de drept este intregita cu legislația internationala, unionala si nationala dar si cu aspectele tehnice ale protecției mediului regasite in cercetarile stiintifice si literatura de specialitate conexa domeniului. Rolul acestora din urma este cel al determinarii studentului/masterandului de a privi disciplina Dreptul mediului nu ca o talmudica transmitere de informatii, ci ca o oportunitate de a aprofunda ceea ce este doar inceputul cunoasterii in ceea ce ne preocupa la nivel global – protecția propriei planete de acțiunile noastre zilnice.

Parții generale ii va urma, cum este și firesc, o parte speciala, in care se vor regasi ingemanate in aceeasi abordare, informațiile privind protectia mediului din perspectiva principalelor activitati poluatoare, a actelor de reglementare și a metodelor alternative de protecție a mediului, a raspunderii juridice si a universalei preocupari a Dezvoltarii Durabile.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul integrat al mediului, Partea generala. Curs universitar

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-1675-5

Format

Academic

Pagini

275

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul integrat al mediului, Partea generala. Curs universitar”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON