Poker fara bani

  1. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis: Să acorde o atenție la ZAR Casino.
  2. Cele Mai Bune Păcănele Mobil Aparate 2023 - Bonusul principal este bonusul Cleopatra, care este un free-spin care este declanșat de capetele Sfinxului.
  3. Strategii Pentru Pariuri Sigure Și Minimizează Riscurile: Banca este o parte plictisitoare, dar esențială a jocurilor de noroc online și trebuie să o abordăm în recenzia noastră SlotoCash.

Cazinou web rotiri gratuite la înregistrarea fără depunere

Cele Mai Noi Site-Uri De Ruletă Sigură Cu Spins Gratuite 2023
Așadar, căutați recenzii Microgaming, opinii ale experților și comentarii reale ale jucătorilor înainte de a juca pe un site nou - chiar dacă are sloturi Microgaming.
Spins Gratuite Fără Depunere În Cazinouri Online Cu Sloturi În 2023
În plus, dacă nudging wild ajută la formarea unui câștig, pozițiile care nu au contribuit la un câștig sunt convertite în simboluri wild de dimensiuni obișnuite, care pot apoi să scadă pentru a ajuta și a forma mai multe victorii.
Orice fonduri care depășesc vor fi anulate din soldul jucătorilor.

Poker cu bani reali

Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
În 5 secunde, veți fi redirecționat către zona numai pentru membri.
Sloturi Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online
Pentru o secundă, s-ar putea simți nedumerit.
Bani Din Cazinou Online 2023

Dreptul comunicatiilor si al noilor tehnologii. Curs universitar

40,00 lei

Categorii: , Cod: 15286Autor: Popa Tache Cristina-ElenaData apariție: 11-10-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aceasta disciplina a luat amploare in ultimii ani, prilej cu care atat profesorii, cat si studentii, s-au indreptat catre cunoastere si interes. 
Societatea evolueaza in fiecare clipa atunci cand discutam despre comunicatii si noi tehnologii. Ele vor exista mereu, chiar daca unele dintre acestea isi vor pierde calitatea de noutate intr-un timp mai mult sau mai putin scurt. Este orbita lor fireasca. Importante sunt definitiile, principiile si standardele care confera un start de orientare juridica, un potential ce va conduce ulterior spre aprofundarea evolutiilor caracteristice firesti acestei discipline. Datorita existentei unor puternice elemente de interconectare, dreptul tehnologiei si dreptul comunicatiilor se studiaza impreuna, astfel incat studentii sa poata ulterior sa aprofundeze unele aspecte de interes prin diverse cursuri de tip master, spre exemplu.
Tema este multidisciplinara, fiind in realitate un indemn la adaptarea specialistilor la cele mai noi tendinte ale societatii in care traim.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul comunicatiilor si al noilor tehnologii. Curs universitar

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-1779-0

Format

A5

Pagini

198

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul comunicatiilor si al noilor tehnologii. Curs universitar”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON