Casa de pariuri online

  1. Păcănele Noi Gratis: Primele fapte care trebuie să acorde atenție sunt.
  2. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur - Consumatorii au fost nevoiți să-și împărtășească datele financiare cu comercianții, care au fost uneori supuși atacurilor cibernetice și furtului, precum și unii dintre ei fiind lipsiți de scrupule.
  3. Carti De Joc Pentru Cazinouri Online In Romania: Jucătorii se pot alătura live Blackjack jocuri pariu minim cu un gameplay uimitoare, grafica nebun, și atrăgătoare Blackjack oferte de pariu minim, face niște bani reali, și să scape cu un jackpot substanțial.

Jocuri cele mai bune aparate de cazinou 3d slot cu fructe gratis 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
În primul rând, cele mai bune cazinouri online licențiate cu soft legal.
Blackjack Online În 2023 Cele Mai Bune Opțiuni
Deci, clienții pot păstra o minte egală și pot fi siguri de siguranța datelor lor personale și bancare.
Potențialul câștigător este destul de mare, cu până la 810,000 de monede ori miza liniei de plată dintr-o singură rotire, ceea ce este o cifră de văzut în cazul în care mașina face o secvență completă de plăți.

Jocuri cu cele mai bune blackjack sigur noi

Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Dacă simțiți că puteți contribui la acest site cu conținut unic pe care doriți să îl publicați, vă rugăm să ne contactați mai jos.
Cele Mai Bune Blackjack Electronic Rotiri Gratuite 2023
Dl Q bingo și sloturi este distractiv de a juca, Simplu și plin de freebies.
Cele Mai Bune Sloturi Netbet Cu Tematică De Sport

Drept international privat. Editia a III-a, revazuta si adaugita

37,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 1352024Autor: Cetean-Voiculescu LauraData apariție: 31-05-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

      Lucrarea ,,Drept internațional privat”, aflata la a III-a ediție, reprezinta o forma adaptata editorial a cursului cu aceeași denumire, adresându-se astfel, în principal, studenților de la programul de studii Drept.
Pornind de la aceasta premisa, am încercat sa oferim cititorilor noștri o construcție conceptuala simpla și accesibila, care sa le permita sa se familiarizeze cu terminologia specifica dreptului internațional privat. 
În ceea ce privește concepția de ansamblu a lucrarii, am încercat sa combinam abordarea interdisciplinara cu prezentarea unitara și, pe cât posibil, echilibrata a aspectelor de ordin substanțial și a celor de ordin procedural. În aceasta idee, lucrarea este structurata pe doua parți: una generala și cealalta speciala. 

e tot parcursul lucrarii am încercat sa folosim un limbaj direct, denotativ, cu definirea clara a termenilor și cu organizarea conceptelor în tipologii care sa favorizeze capacitatea de prelucrare personala și de aplicare a cunoștințelor.

 

      De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea studenților, am inserat în cuprinsul lucrarii, la finalul fiecarui capitol, unele informații aplicative pentru partea de pregatire individuala sau seminar: aplicații sau teme de referate, subiecte pentru evaluarea cunoștințelor, scurt glosar de dicton latin aplicabil în domeniul dreptului internațional privat iar la finalul lucrarii unele elemente de legislație, cuprinzând principalele norme conflictuale și un test de evaluare tip grila.

 

Informații suplimentare

Titlu

Drept international privat. Editia a III-a, revazuta si adaugita

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-1914-5

Format

A5

Pagini

172

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON