Păcănele electronic noi gratis

  1. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Online Fara Depunere 2023: Jucătorii pot câștiga rotiri gratuite și premii uimitoare în bani.
  2. Rotiri Gratuite Fara Depunere Cazinou - Hollywood film-tematice pokies sunt unele dintre cele mai jucate jocuri de cazino în jurul.
  3. Caută Cele Mai Populare Aparate Ruletă: Deși a păstrat numele Trump Taj Mahal, Donald Trump nu mai deținea nicio participație la companie.

Cazinou web blackjack fără depunere gratuit

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Nu, Zimpler nu permite retragerile încă, dar a existat un anunț al companiei că intenționează să introducă retrageri în viitor.
Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Pentru Bani Online Gratis
Nitro Madness este un slot machine de Tom Horn.
Craps este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai tari jocuri de pe orice etaj cazinou.

Jocuri online gratis slot câștigător

Jocuri Cu Păcănele Mobil Gratis
În plus, aplicațiile mobile și desktop oferă toată distracția omologului lor HTML în timp ce se adresează celor cu o conexiune mai lentă.
Pariuri Online Cu Cardul În România
Premiile de pe cuvinte încrucișate Cash se bazează pe cât de multe cuvinte le-ați ales.
Cele Mai Sigure Rulete Electronice Disponibile Gratuit În Cazinourile Din România

Didactica matematicii pentru invatamantul gimnazial

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10709Autor: Herlo Dorin, Popa Lorena, Potocean OctaviaData apariție: 01-09-2017

Descriere

„Se știe ca un profesor bun e cel care face ca lucrurile mai grele sa ți se para ușoare.” Grigore Moisil Studierea Matematicii, strans legata de evolutia umanitatii, este in „concordanta cu nevoile si interesele omului pentru rezolvarea unor situatii teoretice, metodologice și practice, dar și estetice.” (OMEN, 2017) In zilele noastre este de demonstrat tinerei generatii ca „matematica nu se rezuma doar la studiul numerelor si al relatiilor dintre acestea, ci este un domeniu de creatie, bazat pe gandire logica și inovatoare… Totodata, matematica contribuie la ințelegerea realitații subiective a propriei persoane și a realitații obiective a mediului inconjurator.” (OMEN, 2017)

Aceste fatete exponentiale ale matematicii prin cine sa le descopere tanara generatie daca nu prin profesorii de matematica? Acestia, pentru a avea capabilitatea implinirii unei astfel de misiuni nobile, sunt chemati a devenii buni didacticieni, buni educatori.

Prezenta lucrare isi doreste sa contribuie la formarea si dezvoltarea unor astfel de educatori in ale matematicii, capabili a vehicula conținuturile specifice acestei stiinte cu scopul realizarii obiectivelor concrete spre acumularea competentelor specifice si generale necesare oricarui tanar al secolului XXI, ducand la consolidarea competentelor cheie.

Profesorul de Matematica este chemat a fi pregatit pentru a alege, de fiecare data, cea mai buna varianta de acțiune educaționala pentru facilitarea predarii matematicii elevilor de gimnaziu. De aceea, in cele care urmeaza vom propune modalitati de predare-invațare-evaluare pentru disciplina matematica pentru gimnaziu din perspectiva didacticii actuale, post-moderne, care pune accentul tot mai mult pe activitatea de predare-invațare-evaluare ca proces interactiv, centrat pe elev.

S-a avut in vedere și caracterul formativ al acestei discipline, acela de a dezvolta la elevi rationamentul logic, bine structurat, analizarea, interpretarea si rezolvarea de probleme, precum și dezvoltarea creativitatii și motivației pentru lucru bine facut.

Informații suplimentare

Titlu

Didactica matematicii pentru invatamantul gimnazial

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0809-5

Format

Academic

Pagini

284

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Didactica matematicii pentru invatamantul gimnazial”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON