Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Criminalitatea feminina in Romania

40,00 lei

Categorii: , Cod: 10202Autor: Nilă Stratone Mirela CristianaData apariție: 01-12-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Criminalitatea feminina, considerata pana de curand o chestiune fara prea mare importanta pentru a atrage atentia specialistilor, capata un interes major din momentul in care este abordata atat in calitate de cauza cat si de efect al emanciparii feminine, fenomen care de multe ori a fost interpretat gresit.

Feminismul modern, tratat tendentios, risca sa aduca prejudicii serioase feminitatii, contribuind la accentuarea comportamentului masculinizat al femeii prin schimbarea rolului de gen in sens deviant.
Psihologii care si-au indreptat atentia asupra comportamentului infractional feminin (Butoi T. –„Psihanaliza crimei – femeia asasin” 1996, Mitrofan N., Zdrenghea V., Butoi T.
–„Psihologie Judiciara” 1992, Gheorghe F. – „Psihologie Penitenciara” 2001) au preluat stafeta de la legiuitori, acestia fiind primii care au instituit o diferenta de sex pe terenul infractional, inca de la nasterea inchisorii: incarcerarea separata a femeilor si barbatilor.

Lipsa unei lucrari care sa trateze sociologia delincventei feminine in tara noastra a condus la ideea necesitatii studierii criminalitatii feminine prin prisma procesului de resocializare in penitenciare, pentru a se putea contura si emite posibile solutii de reintegrare sociala.

Obiectul lucrarii de fata determina tocmai studiul si analiza problematicii criminalitatii feminine, fara a avea pretentia de a patrunde fiecare segment psiho-social pana la ultimele descoperiri de gen, ci doar cat sa propuna ulterioare abordari si aprofundari din partea specialistilor. Deci se poate vorbi despre o provocare, daca nu chiar despre o deschidere catre un aspect al vietii sociale dintotdeauna existent, dar indeajuns evitat, astfel incat in prezent sa nu existe o baza din perspectiva sociologica in acest sens.
Cercetarea efectuata pentru elaborarea acestei teze de doctorat s-a realizat atat in plan teoretic livresc și metodologic cat si empiric, direct pe teren.

Documentarea livresca s-a axat in proportie majoritara pe rezultatele cercetarilor efectuate de diferiti specialisti in arealul politienesc si cel penitenciar, precum si pe studierea lucrarilor de specialitate publicate pana in prezent.

Informații suplimentare

Titlu

Criminalitatea feminina in Romania

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0664-0

Format

Academic

Pagini

306

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criminalitatea feminina in Romania”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON