Jocuri cu cazinou online slot gratis

  1. Rotiri Gratuite Online Cu Castiguri Reale La Cazinou 2023: Puteți să vă familiarizați cu regulile și bonusurile sloturilor într-un mod demo gratuit.
  2. Joc Cazinou Fără Depozit Aparate 2023 - Unele site-uri au pachete de bun venit în cazul în care veți obține un bonus pe mai multe depozite, de multe ori între 3 și 5.
  3. Jocuri Online Ruleta Electronica Populară: Dupa ce optezi pentru acest turneu de bino, te vei califica pentru premiu daca acumulezi cel mai mare castig egalizat după 30 runde consecutive..

Rotiri gratuite online si cazino 2023

Cel Mai Bun Joc De Ruletă În Limba Română
Cu toate acestea, ar trebui să menționăm că marca de plată a introdus recent funcția My Paysafecard care vă permite să vă retrageți de pe unele site-uri de cazinou online.
Impozit Pe Veniturile Din Jocuri De Noroc
La fel cum sugerează și numele, Fruit Magic este un joc clasic slot de fructe umplut cu toate acele simboluri vibrante și suculente asociate cu experiența originală de joc slot.
În plus, jocul va conține elemente unice în jocul de bază, precum și o caracteristică de rotiri gratuite deosebit de plină de satisfacții.

Cele mai bune jocuri spins gratuite cazinou

Cazinou Online Cu Runde Gratuite Fără Depunere În România
Aceste recenzii detaliază tot ce trebuie să știți despre acești operatori și ofertele lor de rotiri gratuite de 1 dolar.
Joc Blackjack Online Pentru Bani Reguli
Suntem mereu în căutarea de a vă oferi cele mai bune locuri de jocuri posibile, care sunt sigure, fiabile, și sunt capabile de a oferi o experiență de jocuri de noroc de top-notch.
Aparate De Cazinou Online Slot Gratuite Fără Depunere În România

Contabilitatea simplificata si impozitarea intreprinderilor mici (microintreprinderilor)

45,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 5210Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 02-11-2011

Descriere

Contabilitatea simplificata si impozitarea intreprinderilor mici (microintreprinderilor)” este o lucrare noua a doamnei Virginia Greceanu-Cocos, expert contabil si autor a 42 de carti din domeniile: audit public, finante-contabilitate, control, legislatie financiar-contabil, evaluare, pret de cost-preturi, fiscalitate, expertiza.

Acest nou titlu este o dezvoltare si exemplificare practica, in 51 de monografii contabile aplicate si un Indrumar-sinteza pentru contabilitatea financiara si unul pentru cea de gestiune, cu regulile de transpunere dintre ele, a Planului de conturi simplificat aprobat prin Ordinul MFP nr. 2.239/2011, in baza modificarii aduse Legii contabilitatii nr. 82/1991 prin OUG nr.37/2011, care inlesneste executarea de lucrari de contabilitate absolventilor de studii economice superioare neautorizati ca membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In paralel cu reglementarile din acest ordin, sunt tratate si comentate in lucrare, comparativ, reglementarile contabile conforme cu Directivele Europene aprobate prin Ordinul nr. 3.055/2009, cu modificarile ulterioare, aplicate de la 1 ianuarie 2010 agentilor economici.

Importanta lucrarii de fata este deosebita si pentru faptul ca ea cuprinde si impozitarea la impozitul pe venitul microintreprinderilor si TVA a acelor intreprinderi mici si microintreprinderi care realizeaza o cifra de afaceri neta si detin un total de active sub echivalentul a 35.000 euro.

Cartea este unica si pentru stilul clar si la obiect folosit de autoare, cunoscut cititorilor sai fideli.

Autoarea isi propune prin aceasta noua lucrare sa vina in sprijinul tuturor celor care tin evidenta contabila si intocmesc situatiile financiare in societatile comerciale care se vor incadra la sfarsitul anului 2011 in criteriile de mai sus si vor opta pentru aplicarea, de la 1 ianuarie 2012, a sistemului simplificat de contabilitate. In aceasta categorie pot intra si profesiile deja autorizate care vin in contact cu aceste intreprinderi mici si microintreprinderi: contabili autorizati, experti contabili, auditori financiari, consultanti fiscali, lichidatori, executori judecatoresti, organele de inspectie si control ale Garzii Financiare, ANAF, M.F.P. si celorlalte ministere, Curtii de Conturi.

Nu ezitati sa va procurati aceasta noua carte atat de valoroasa in perfectionarea muncii dumneavoastra de specialisti in formare sau deja formati.

 

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea simplificata si impozitarea intreprinderilor mici (microintreprinderilor)

Preț

45,00

ISBN

978-973-127-916-7

Format

Academic 17 x 24 cm

Pagini

364

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea simplificata si impozitarea intreprinderilor mici (microintreprinderilor)”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON